donderdag 25 oktober 2018

Lebara simkaart nummer achterhalen

Het nummer op je simkaart is op diverse manieren te achterhalen , het is namelijk niet noodzakelijk om het af te lezen van het kaartje. Met deze manieren kun je jouw nummer achterhalen. Klik op het menu rechts bovenin en kies instellingen.


Je simkaartnummer vinden kan op enkele manieren. De makkelijkste manier is door de simkaart uit je toestel te halen en de cijfers – die naast de goudkleurige chip op je simkaart staan – over te nemen. Opzoek naar een simkaart waarbij je niet meteen vast zit aan een abonnement? Dan is een gratis simkaart van Lebara misschien wel wat voor jou.


Ontvang eerst je gratis sim en check later wat je ermee doet. Waardeer hem op met beltegoed of knal er lekker een complete bundel op. Sterker nog, je kan er zelfs nog Sim Only op zetten! Dit is precies wat ik nodig had.


Kloteklappers hierboven met hun gezanik van bel naar klantenservice, bel naar je moeder, bel dit, dom dit, snap niet dat. Een simkaart van Lebara , met daarop een simkaartnummer, kun je ontvangen bij de prepaid simkaarten die ze verkopen. Lebara verkoopt daarnaast geen andere Telecom producten.


En dus verschillend is per simkaart. Naast dat het simkaartnummer een uniek nummer is wat toebehoort aan je simkaart. Heeft het nog enkele belangrijke functies.


Bij de meeste Telecom bedrijven heb je het simkaartnummer namelijk nodig bij het activeren van je simkaart. Of bij het verlangen van je simkaart. Iedere simkaart heeft een uniek simkaartnummer en deze vind je achterop je simkaart , naast de goudkleurige chip. Dit simkaartnummer is gekoppeld aan je simkaart en deze kun je nodig hebben wanneer je je nummer wilt overzetten op een andere prepaid simkaart of abonnement.


Als het een gewone simkaart is, dan kan je tablet gewoon het nummer weergeven. Wat voor tablet is het? Ik heb gisteravond via de informatielijn van kpn het telefoonnummer gekregen. Gelukkig is het simkaartnummer van je simkaart ook altijd bekend bij je provider. Bij sommige providers kun je inloggen op hun website om je simkaartnummer te achterhalen.


In de meeste gevallen kan je gelukkig gewoon de simkaart uit je mobiele telefoon halen en het nummer aflezen. Heb je die niet bij de hand? Soms is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld als de simkaart geknipt is of als het nummer in de loop van de tijd vervaagd is. In dat geval kan je het nummer opvragen in je mobiele telefoon. Toen mijn pa in Marokko was had iemand hem geleerd om zijn nummer via een code op te vragen omdat hij zijn nummer niet uit zijn hoofd kent.


Hij schrijft deze op in zijn adressenboekje. Hij wil hetzelfde met zijn NL nummer. Elke simkaart heeft een bijbehorend uniek simkaartnummer, deze ontvang je van je provider bij het aanschaffen van een simkaart.


Het simkaart nummer staat op de simkaart zelf. Meestal staat het simkaartnummer naast de gouden chip op de simkaart. Lebara , hoe kan ik er achter komen wat mijn simkaart nr-code is.


Ik had lange tijd geleden puntje eraf geknipt en nu kan ik niet lezen wat de code van de sim is (blond) ik heb het nodig voor nummer meenememen naar vodafone Heb gegokt die was verkeerd moet opnieuw doorgeven kan de laatste rijtje niet lezen. Het beste wat je kunt doen bij diefstal is daarom je simkaart blokkeren en aangifte doen bij de politie. De politie vraagt om het IMEI nummer en het serienummer van je telefoon.


Met het IMEI nummer kan de politie nog proberen je telefoon op te sporen. Zelf is het ook mogelijk om je telefoon op te sporen, hieronder staat uitgelegd hoe je dit doet. Een extra nummer voor als ik in het ziekenhuis lig etc.


Als wao-er heb ik niet het geld om even weer 10euro opte waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts