donderdag 18 oktober 2018

Dienst justitiële inrichtingen vacatures

Dienst justitiële inrichtingen vacatures

Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Van penitentiaire inrichtingen en justitiële jeugdinrichtingen tot detentiecentra en tbs-klinieken: zo’n 14.


Dienst justitiële inrichtingen vacatures

Dienst Justitiële Inrichtingen vacatures. Meer dan dagen geleden - vacature opslaan - meer. Kom jij werken bij de DJI? Check onderstaande vacatures of maak een vacature alert aan. Je ontvangt elke dag een seintje met de nieuwste vacatures.


DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van justitiabelen en werkt op vele manieren met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Wij opereren vanuit onze centrale vestiging in Gouda en vijf regionale businessunits in Alkmaar, Veenhuizen, Den Bosch, Ede en Rijswijk. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Informatie over de werkgevers.


Dat zijn er jaarlijks meer dan 47. Binnen de justitiële inrichting zorg jij als justitieel verpleegkundige dat justitiabelen die zorg krijgen. We bieden hun de kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Vaak kennen gedetineerden al een leven vol problemen voordat zij met Justitie in aanraking komen.


Om de kans te verkleinen dat gedetineerden na hun vrijlating weer in oude fouten vervallen, faciliteert het Gevangeniswezen hen – samen met gemeenten en ketenpartners- bij een goede terugkeer naar de maatschappij. JavaScript is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van deze website. Activeer javascript in uw internetbrowser instellingen of gebruik een andere internetbrowser die de uitvoering van Javascript ondersteunt. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Als medior penitentiair inrichtingswerker bij de penitentiaire inrichting Nieuwegein vervul jij hierin een belangrijke rol.


Tevens zal er sprake zijn van contact met bewaarders bij het beveiligen van de inrichtingen. Maak nu kennis met vacatures. Wij maken online vacatures plaatsen eenvoudig, snel en betaalbaar! De beste jobadvertenties in Trovit.


Join LinkedIn today for free. Wij stellen ons als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen, zodat deze naar eigen vermogen kunnen participeren in de maatschappij. Bekijk het profiel van jolanda. LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. In de penitentiare inrichtingen van Sittard en Roermond vinden wekelijks bezinningen voor gedetineerden plaats.


De bijeenkomsten duren een uur, hebben telkens een nieuw thema en hebben enkele vaste rituelen. De informatielijn beantwoordt vragen over de Wet overdracht tenuitvoerlegging strafvonnissen (WOTS) en Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties (WETS). Geïnteresseerde bedrijven kunnen vanaf nu deelnemen aan de consultatie.


Tijdens een feestelijk moment werd hier de officiële aftrap voor gegeven en symbolisch het stokje overgedragen. DJI is een agentschap van het Ministerie van Justitie en Veilighei in opdracht waarvan de dienst zijn taken verricht. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van justitiabelen en werken op vele manieren met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Weer een groot succes voor onze combinatie” zegt Rob Wessels van Bergler in een reactie op het goede nieuws.


Het betreft een functie voor tot uur per week. Eind augustus kwam het heugelijke nieuws dat onze studio de lijn mocht gaan ontwerpen. Een wereld gaat dan open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts