vrijdag 26 oktober 2018

Donkerblauw en zwart interieur

Donkerblauw en zwart interieur

Dé basis hiervoor is een combinatie van zwart , navy en teal. Door donkerblauw te combineren met gouden details kun je de elegante en luxe sfeer van deze blauw tint nog meer versterken. Een perfecte combinatie! Vintage blauw Bron: nsmbl. Ook is donkerblauw de perfecte kleur in een vintage interieur.


Donkerblauw en zwart interieur

De kleur doet de warme tinten van bijvoorbeeld teakhout goed tot zijn recht komen. Bekijk ons moodboard voor de mooiste voorbeelden. Wil je graag een stijlvol interieur creëren? Vind je zwart wat hard of te heftig, maar wil je wel een donkere kleur in je interieur ? Donkerblauw staat, vooral in.


Deze kleurenpalet is ook super mooi bij modern interieur bv. Omdat het een kleur is die niet heftig overkomt, is het een perfecte kleur voor elke donkere basis. Met een kleuradvies weet je precies wat bij elkaar past en hoe je dit in je eigen interieur toepast. Dat wil zeggen dat de pronkstukken in je interieur zwart of wit zijn.


Voor een speels effect voeg je items met een grafische print toe. Color crush: donkerblauw in je interieur. Het geeft je een instant luxe gevoel en het maakt je interieur zelfs beetje mysterieus.


Je ziet bijvoorbeeld steeds vaker dat mensen een wand donkerblauw schilderen versus de andere witte wanden. Maar ook met accessoires kun je grote elementen in zwarte kleur en kleine accessoires in grijs en wit neerzetten. De heerlijk comfortabele stoelen schitteren met hun moderne design en gebogen vorm. Niet alleen de stoelen en rugleuningen zijn bekleed met hoogwaardig polyester in fijn donkerblauw , ook de stoelpoten zijn voorzien van de hoes.


Optimaal zitcomfort en comfortabele bekleding in combinatie met gemakkelijk te onderhouden materiaal en antislip. Eetkamerstoel Meda is een moderne stoel in de kleur donkerblauw met een Scandinavisch uiterlijk. De stoel heeft slanke zwarte pootjes en zit erg comfortabel.


Deze stijlvol vormgegeven stoel is een aanwinst voor je eethoek. De Meda eetkamerstoel is bekleed met een heerlijk zacht fluweel, de trend van het moment. De blog is ontstaan toen ik bezig was met het inrichten van de babykamers en niet konden vinden wat ik zocht. Deze zoektocht is ondertussen uitgegroeid tot een blog waaraan ik elke dag veel liefde, passie en aandacht aan besteed.


En niet alleen in de blog maar ook in mijn interieur zie je elke dag de liefde voor een smaakvol interieur terug. Ja, e-mail mij aanbiedingen, style-updates en speciale uitnodigingen voor sale en evenementen. Zou je willen dat je inbox stijlvoller was? Geen probleem, abonneer je gewoon op onze nieuwsbrief.


Lees wat er zoal gebeurt in de wereld van mode, beauty en interieur. Zwarte gordijnen bij je zwarte kozijnen of witte inbetween gordijnen bij je cleane witte interieur. Of iets daar tussen in.


Ook heel mooie te combineren met een zwarte roede of railroede. Bruin, zwart , wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen.


Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren. Maar omdat er zoveel kleuren donkerblauw zijn is het nooit een saaie kleur. Zwart en wit kan altijd bij bruin. Lekker schuiven, rommelen en veranderen in huis! Het interieur van Milou en Tim is kleurrijk maar ook zwart wit te noemen.


Het mooie van dit interieur is dat het met veel oog voor detail en rust is ingericht. Dan is deze slaapkamer het bewijs dat je ook een mooi interieur kan stylen zónder een verfkwast. In de hoek van de slaapkamer vinden we deze prachtige zwart geschilderde kast nog.


U betaalt de artikelen in de winkel wanneer u deze ophaalt. Ophalen in de winkel – Geen verzendkosten. U kan online uw bestelling plaatsen en bij de leveringsopties kiezen om uw bestelling bij een winkel te laten leveren. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Deze pin is ontdekt door Wonen voor Mannen.


Ontdek ( en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Er is bovendien een heel groot verschil tussen lichtgrijze muren en donkergrijze muren. Hoewel het allebei grijstinten zijn, is het contrast heel groot als het gaat om sfeer en uitstraling.


Lichtgrijs gaat natuurlijk richting wit, terwijl donkergrijs juist naar zwart toe gaat. Vipp5tafellamp, sfeervol zacht LED licht. Of haal op in onze Vipp studio. Deze stoel voelt zich thuis in een modern interieur.


Combineer deze stoelen met een tafel van uw keuze en stel zo een unieke set samen. Zelf vind ik taupe erg mooi om op een natuurlijke manier te combineren met wit, crème grijs en zwart. Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts