maandag 29 oktober 2018

Parkeerkaart knokke

Parkeerkaart knokke

Lowest price guarantee! Book your Hotel in Knokke -Heist. New deals listed every day! Easy and Secure Online Booking. Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


Parkeerkaart knokke

Eén van de wijzigingen van het nieuwe parkeerplan is de uitbreiding van de groene zone, ten koste van een deel van de blauwe zone. Een nieuw parkeerkaart kunt u elk jaar aanvragen vanaf december via e-loket. Uw tweedeverblijfsadres en nummerplaat zijn niet veranderd. We doen dat op een faire en servicegerichte manier.


Zo blijft het aangenaam wonen, werken en winkelen in Knokke -Heist. Parkeerkaart voor tweedeverblijvers. Mis geen enkel nieuwtje over Knokke -Heist. Een nieuwe parkeerkaart kunt u elk jaar aanvragen vanaf begin december via e-loket. DE EINDEJAARSPERIODE WORDT OPNIEUW EXTRA MAGISCH IN KNOKKE -HEIST.


Parkeerkaart knokke

Ticket Actie: Peper in de reet. Cultuurcentrum Scharpoord. Optimaal parkeren in steden en gemeenten.


In de gemeente Knokke -Heist: De maatschappelijk werkers van het Infopunt Sociaal Huis kunnen u helpen bij deze aanvraag. Aan het stadhuis van Knokke mag je langs beide zijden maximum een half uur parkeren met je parkeerschijf tussen 11. Belangrijk om te onthouden rond parkeren in Knokke -Heist. Waar kan ik mijn auto parkeren in Knokke -Heist?


Ook in Middelkerke moeten mindervaliden. Personen bij wie een verminderde gezondheidstoestand aanleiding geeft tot beperkte of verminderde verplaatsingsmogelijkheden kunnen een parkeerkaart voor personen met een handicap aanvragen. City apartment or family villa?


Je kan als verblijfstoerist aan zee een vakantieabonnement aanvragen voor juli en augustus. Dit abonnement kost €3per week en je kan ermee parkeren in de groene zone. Je kunt deze aanvragen in de Parkingshop van Knokke.


Het zoeken naar een parkeerplaats heeft duidelijke gevolgen voor de mobiliteit! Het gemeentebestuur wil die druk doen afnemen en zorgen voor meer gespreid parkeren, met minder overlast voor de bewoners. De bedoeling is om meer rotatie te krijgen én de lokale horeca en handen de stimuleren.


Naast dit vast filiaal is er dit jaar ook een pop-up in Heist. Die bevindt zich op het Heldenplein 25. In het stadhuis van Knokke kun je niet terecht voor een nieuwe parkeerkaart.


Knokke -Heist Het parkeerbeleid in Knokke -Heist ondergaat vanaf april enkele wijzigingen. In Knokke , Blankenberge, De Haan, Koksijde, Oostende en Bredene kun je gratis en zonder beperking van parkeertijdsduur parkeren op zowel voorbehouden als niet-voorbehouden plaatsen. Kijk wel even na in welke zones deze regeling gel soms mag je maar beperkt parkeren in de zogenaamde rode zones. Waar en op welke manier moet ik mijn parkeerkaart inhet voertuig leggen? Zorg er voor dat de taal (talen) van het land dat u bezoekt goed zichtbaar is (zijn).


De folder zal bewijzen dat uw parkeerkaart overeenkomt met het Europees model. Officiële site van het gemeentebestuur met informatie voor de bewoners en bezoekers en een digitaal loket. De “gemeentelijke parkeerkaart betalende zone” is geldig in het gebied waar de kaarthouder woonachtig is of waar hij zijn tweede verblijf heeft en waar de parkeerduur niet beperkt is tot maximum uur.


Daar vult u uw aanvraag in en dan klikt u op voltooien. Binnen de werkdagen ontvangt u, na controle door onze diensten, een mail met de link tot betaling. Vooraleer van deze maatregel te kunnen genieten, moeten zorgverstrekkers de speciale parkeerkaart aanvragen.


Deze vrijstelling geldt enkel wanneer ze aan het werk zijn en hun speciale parkeerkaart gebruiken in combinatie met hun parkeerkaart gratis kwartiertje om aan de parkeerwachter duidelijk te maken wanneer ze zijn aangekomen. Ga eens wandelen of fietsen langs de beeldenroute. In de brochure Kunststad vind je de locaties en handige info over het kunstwerk en de kunstenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts