vrijdag 12 oktober 2018

Naaktmodel voor kunstenaars

Voor de meeste kunstenaars is het naaktportret niets nieuws, maar een paar hebben zich er nooit meer aan gewaagd nadat ze het een keertje als opdracht kregen op hun kunstopleiding. Een naaktmodel is een model dat ongekleed poseert voor kunstenaars , academiestudenten of amateurs. De vier meest voorkomende kunstvormen die gebruikmaken van naaktmodellen zijn tekenen, schilderen, beeldhouwen en fotografie.


Naaktmodel voor kunstenaars

Kunstenaars kunnen op in fotoalbums of op hun portfolie hun werk tonen om potentiële opdrachtgevers te interesseren, in hun profiel aangeven met wat voor modellen ze wel of niet werken en op deze website te zoeken naar voor hen geschikte modellen. Ik heb reeds enige jaren ervaring als naaktmodel bij verschillende instellingen en kunstenaars maar ook voor vrijgezellenfeesten. Poseren is mijn passie. Naakt is geen taboe voor Fischer in zijn sculpturen.


Als groep ervaren en vaardige tekenaars werken we het liefst met modellen die ons (en zichzelf) weten uit te dagen met mooie en bijzondere houdingen. Soms traag tekenen metend en in detail, dan weer snel, los en schematisch. Het oog wordt voortdurend getraind om waar te nemen en te interpreteren. Twitteraccount voor naaktmode. Mocht je interesse hebben om een centje bij te verdienen als portret- of naaktmodel dan kan je vrijblijvend contact opnemen.


Enkele grote slanke meisjes gezocht voor opname van fashion clipjes (stills en video). Door mijn achtergrond en opvoeding was het niet zo evident om aan dit gevoel te werken en vond ik het eigenlijk een zeer dwaas verlangen. Ondertussen leef je voor je gezin en is ook je maatschappelijke opdracht als deel van je beroep niet bepaald bevorderlijk om aan dergelijke dwaasheden te denken. Slank mannelijk naaktmodel jaar voor alle soorten opdrachten (tekenen, schilderen, boetseren of fotografie) zowel voor een groep, duo, alleen in studio of buiten in de natuur. Den Haag Op zoek naar een vrijgezellenfeestje voor de a. Boek dan deze workshop mannelijk naaktmodel schilderen.


Op een ongedwongen manier leer je de kneepjes van. KunstModel is een sociaal netwerk voor modellen, kunstenaars en iedereen die met modellen werkt. Spannen ja het is altijd een beetje spannend om een prachtig naaktmodel te schilderen.


Naaktmodel voor kunstenaars

Natuurlijk voor de beginner, maar ook voor de gevorderde schilder blijft het een bijzondere ervaring als iemand voor hem of haar poseert. Wij verwelkomen u gedurende deze periode graag op de Biënnale Brabant in de Tilburgse Koepelhal. Een bult geld voor een tiener natuurlijk destijds.


Daar moest ik twee volle zaterdagen voor kaassnijden bij de kaasafdeling van de supermarkt. Het was dus een makkelijk extraatje. Het naaktmodel zal gedurende de workshop voor jullie poseren.


Als model kun je kiezen voor een man met een normaal postuur of een afgetraind model. Je wordt begeleid door een ervaren kunstenaar, ervaring met schilderen is niet nodig. Introductie: Ligt gespierde man met een slank postuur, bied zich aan als naaktmodel voor tekenen, schilderen en boetseren.


Graag poseer ik voor cursussen, workshop, vrijgezellenparty’s, disputen en etc. Wilt u me boeken of weten wat er mogelijk is, schrijf dan een e-mail naar me. Reizen is geen probleem.


Naaktmodel voor kunstenaars

Het is geen gering moment voor een model – om naakt te poseren. Het heeft iets groots en het heeft tegelijkertij in al zijn natuurlijkhei iets onnatuurlijks. Het zich uitkleden voor de kunst en dan een flinke poos voor de kunstenaar in je blootje blijven staan, het heeft iets zots en verwarrends. Voor meer informatie… Wat maakt een model tot een ‘goed’ model? Doordat ik veel met modellen werk en ook zelf veel ervaring als naaktmodel heb, heb ik duidelijke ideen over wat er bij model staan komt kijken en wat ik daar belangrijk in vind.


Wilt u uw zwangerschap en prachtige zwangere buik met nieuw leven erin door mij laten vereeuwigen? Neem contact met mij op voor een offerte op maat. Ook voor erotische getinte opdrachten.


Naaktmodel in oostindische inkt en olieverf. Prijs van deze workshop naaktmodel schilderen: Jubileumaanbieding van €3voor €2p. Extra korting voor groepen boven de prs.


Tijdens een cultureel weekend zullen in bijzijn van publiek twee zeer goede actionpainters een naaktmodel gaan schilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts