dinsdag 2 oktober 2018

Dienstencentrum activiteiten

In deze webwinkel vindt u een overzicht van alle activiteiten in alle lokale dienstencentra. Schrijf u direct in en betaal online voor de activiteiten die aangeduid zijn met dit icoon: U bent welkom bij alle lokale dienstencentra, waar u ook woont. Het Dienstencentrum brengt ook diensten bij de mensen, die noodgedwongen thuis moeten blijven. Voor informatie, advies en activiteiten bent u in elk lokaal dienstencentrum welkom.


Dienstencentrum activiteiten

Dienstverlening kan alleen in het dienstencentrum dat in uw regio of wijk ligt. Naast het aanbieden van tal van activiteiten , biedt LDC de Maretak nog een aantal optionele diensten aan. Er is een cafetaria waar mensen dagelijks een drankje kunnen nuttigen en indien gewenst, een warme maaltijd kunnen gebruiken. De prijzen van de activiteiten in de dienstencentra zijn betaalbaar. Dat vinden we belangrijk.


Een sessie van een cursus kost meestal of euro. Een creatief atelier kan iets duurder zijn, als daarvoor materiaal voor u wordt aangekocht. Het aanbod verschilt per dienstencentrum , en dus ook de prijzen.


OCMW Genk heeft een heel aanbod voor medioren en senioren. De dienstencentra bieden een aantal vaste activiteiten. Visit the City of Ghent’s international websites. Bezoek onze Nederlandstalige website.


Ben je op zoek naar interessante activiteiten ? Heb je nood aan thuishulp of heb je een andere sociale vraag? Je wil mensen ontmoeten en samen dingen doen? De deuren van de lokale dienstencentra van Zoniënzorg vzw staan open voor iedereen! Het dienstencentrum biedt maaltijden en activiteiten aan voor senioren en mensen met behoefte aan extra zorg.


Dienstencentrum activiteiten

Onze dienstencentra en antennepunten, dat zijn leuke ontmoetingsplaatsen in jouw buurt met heel wat dienstverlening. Elk dienstencentrum heeft voor jou een heleboel ontspannende activiteiten in petto. Je kan er ’s middags lekker lunchen voor een prijsje. Toppers zijn onze bingo-en kaartnamiddagen, de shownamiddagen, petanque en onze uitstappen. LDC d’ Ontmoeting organiseert maandelijks verschillende informatieve, recreatieve en vormende activiteiten.


Sommige activiteiten komen op regelmatige basis terug, zoals kookworkshops, zingen met plezier, de computerdokter, creagroep, spel- en smulnamiddagen. In onze dienstencentra kan je deelnemen aan een waaier van activiteiten of gebruik maken verschillende diensten. Van maandag tot vrijdag zijn de centra open voor een babbel en een drankje. De sfeervolle ontmoetingsruimtes toveren we geregeld om tot in een tearoom met taart en koffie aan scherpe prijzen. Lokaal dienstencentrum van A tot Z. Activiteiten en cursussen.


Beleefwandelingen Ten Hove. In elke Antwerpse wijk is er een dienstencentrum. Welcome to the Dienstencentrum. We are a consulting firm focused on entrepreneurs and companies in the communications sector.


Our consultants assist directors and managers. We advise, identify opportunities and find solutions. Lokale dienstencentra bieden informatieve, recreatieve en vormende activiteiten aan.


Die activiteiten zijn specifiek bedoeld om de zelfredzaamheid en het sociale netwerk van de deelnemers te versterken. Zo kunt u er terecht met vragen over thuiszorg of kunt u meedoen aan allerlei hobbyactiviteiten zoals yoga- of knutselsessies. Ze kunnen de activiteiten en de diensten die ze aanreiken zelf organiseren of daarvoor samenwerken met bestaande initiatieven. Een lokaal dienstencentrum moet minimum uur per week open zijn en moet geleid worden door een centrumleider. Elk lokaal dienstencentrum richt zich tot een specifieke regio.


Ldc Wibier richt zich voornamelijk tot bewoners van de wijk Dampoort en van de deelgemeenten Sint-Amandsberg, Oostakker en de Kanaaldorpen (Sint-Kruis-Winkel, Desteldonk, Mendonk en Terdonk). Uitstappen, taal- en computerlessen, quizzen, optredens, enzovoort. Je bepaalt zelf wat je leuk vindt. Meer info over de activiteiten van het dienstencentrum in je buurt vind je in het activiteitenmagazine.


Dienstencentrum activiteiten

Dit magazine is ook beschikbaar in het dienstencentrum , op openbare plaatsen en bij handelaars in je buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts