donderdag 15 augustus 2019

Zeldzame namen met betekenis

Over de unieke baby namen. De unieke baby namen is samengesteld door de bezoekers van brabbels. Door een baby naam te bezoeken of beoordelen kun jij hier ook aan mee doen. Heb jij een mening over een naam.


Zeldzame namen met betekenis

Vind je deze mooi of juist niet, stoer of lief ? Geef dat dan aan bij deze naam. In Nederland zijn minder dan vrouwen met deze mooie en zeldzame naam. Ben je op zoek naar een stoere en zeldzame jongensnaam met een mooie betekenis ? Deze naam betekent ‘genegenheid betonen’ en is afkomstig uit de Griekse mythologie. Vrouwen- en mannennamen, zowel de oude, klassieke als de moderne en aparte namen , plus de betekenis , oorsprong, herkomst en diverse afleidingen of de varianten in verschillende talen (w.o. Arabisch, Scandinavisch, Indiaans, Keltisch, Grieks) vind je in een lijst met voornamen met een N en O. De mooiste meisjesnamen met een betekenis.


Ieder jaar is het wel een beetje anders, maar toch blijven de 1mooiste meisjesnamen met een betekenis meestal aan de top. Een lichte wijziging in de rangschikking van deze mooie babynamen word beïnvloed door het veelvuldig gebruik van steeds dezelfde namen op televisie. Christelijke namen met betekenis.


Zeldzame namen met betekenis

Met een van deze zeldzame namen met een Bijbelse achtergrond geef je je kindje een unieke naam en laat je zien dat het geloof een bijzondere betekenis heeft in je leven. Wil je nog meer inspiratie voor unieke namen ? Bekijk dan ook eens ons artikel met mooie en zeldzame babynamen! Een naam met een betekenis. In de Bijbel hebben veel dingen een dubbele betekenis.


Zo staan getallen vaak voor meer dan alleen maar een getal. Ook namen hebben hierbij een betekenis , maar dat is (was) natuurlijk sowieso heel gebruikelijk. Mensen kunnen om meerdere redenen voor een bijbelse naam kiezen.


Om tijd te besparen hebben wij er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de perfecte naam voor je hond te verzinnen! Op deze pagina vind je verschillende categorieën, waaronder populaire hondennamen, namen met betekenis , grappige hondennamen en leuke hondennamen en tot slot hondennamen voor haar en voor hem. Het kiezen van een voornaam is een delicate taak, zeker als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke naam. Hier zijn voorbeelden van ongewone maar mooie namen. Betekenis namen Er bestaan zoveel namen in deze wereld dat je onmogelijk alle namen en betekenissen daarvan kan verzamelen, we hebben toch geprobeerd om met een zo volledig mogelijke lijst met betekenis van namen te komen.


Wij zijn het heel internet af geweest en hebben de betekenis van namen uit verschillende talen en culturen voor je verzameld. Ik heb al eerder in de statistieken gezien dat hun naam niet echt zeldzaam is, maar dat is op landelijk niveau. Zeldzame babynamen zijn in Originele namen zijn in. Steeds meer ouders kiezen een zeldzame naam voor hun baby. En nee, dit zijn niet allemaal namen die zelfverzonnen zijn door ouders met veel inspiratie.


Zeldzame namen met betekenis

Je hebt gezocht op alle namen met hun betekenis welke beginnen met de letter N. Namen beginnend met een N. Hieronder worden alle namen getoond welke beginnen met de letter N daarachter de betekenis. Klik op een naam voor meer informatie. Ontdek hier de mooiste Bijbelse namen en hun betekenis , vindplaats en achtergrondinfo!


Abel, in het Hebreeuws Hevel of in bepaalde gevallen Havel, betekent letterlijk ‘ ademtocht’, de adem die je uitblaast. Mooie paardennamen voor veulens, hengst of merrie en alfabetisch gerangschikt van A tot Z. Unieke dierennamen met uitstraling en klasse. Bij het zoeken naar paardennamen voor je hengst of merrie doe je er best aan even te kijken op dierennamen. Bent u opzoek naar originele Bijbelse namen voor uw kind? Bekijk de namen die anderen hebben toegevoegd op kattennamen.


Voeg zelf namen toe die je nog mist en maak een lijstje met favorieten. We helpen je graag bij het vinden van een leuke kattennaam! Van de drie is Gianni de populairste in ons lan maar alles is relatief – vorig jaar werden er slechts Gianni’s geboren.


Een mooie variant op het Britse Adam – met dezelfde betekenis : aarde, man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts