vrijdag 16 augustus 2019

Strandtent zoekt personeel

Eigenaren van standtenten zitten te springen om personeel. Met dit mooie zomerse weer is het er heerlijk toeven. Maar er aan de slag gaan, daar zijn minder mensen voor te porren.


De Grote Pit Show zoekt een schipper! Als je er ooit geweest bent, hoeven we je niets meer te vertellen over dit jaarlijkse festijn in het eerste weekend van augustus. Wie werk zoekt , kan terecht op het strand.


Maar dat is volgens sommigen niet gek. Restaurant Balletje Haarlem zoekt per. Waar is het gezellig en waar juist lekker rustig? Ik ging op onderzoek uit. In dit blog lees je wat in mijn ogen de meest relaxte en meest hippe strandtenten van Kijkduin zijn.


Voor wie een coole vibe zoekt , een originele kaart, een leuke strandtent voor kinderen of gewoon rust. Wij geven veel informatie over wat je bij een strandtent kunt verwachten zodat je op een groot aantal categorieën kunt zoeken. Hieronder kunt u aangeven wat u in een strandtent zoekt en debestesyrandtenten. Volgens Stefan van der Stee, organisator van de jaarlijkse verkiezing, kwamen de inspecteurs unaniem enthousiast terug van hun bezoek aan de strandtent. Die scoorde goed op inrichting, personeel en de prijs-kwaliteitsverhouding van het eten.


Club Nautique is veelzijdig, van vergaderarrangementen voor kleine gezelschappen tot bedrijfsfeesten voor meer dan 5personen. Heeft u zakelijk interesse in ons strandpaviljoen en zoekt u een inspirerende locatie voor uw vergadering, borrel of teambuilding evenement? Afgelopen week de allerlaatste stukjes Woodstock van het strand naar de camping verplaatst.


Het is weer voorbij, volgend jaar Maart zijn we terug. Ja ik kom echt nooit aan het strand! Zoekt u juist wat meer rust, kies dan een. Dat kan een simpele strandtent zijn maar af en toe ook het betere werk met een voorkeur voor.


Het interieur is exact zoals je ideale strandtent eruit moet zien. Mooi, hip, gezellig en stoer. Het echte strandtent gevoel maar net dat beetje extra.


Strandtent zoekt personeel

Ook op de minder zonnige dagen is het hier een feest om te lunchen of weg te kruipen bij de haard. Dat is helaas af en toe wat snobby. De leukste strandtent van Hoorn en omgeving zoekt personeel voor in de bediening.


Wat een berghut in de bergen is en een strandtent aan zee, is Floor in het bos geworden. Het mooiste plekje van Epe, het uitzicht is er fantastisch en de heerlijke rust is uniek. De gasten zijn verrast door de inrichting van Floor, sfeervol, bourgondisch maar ook zeker een hippe uitstraling. Eet waar je zin in hebt, dat mag bij Floor. Geniet van de heerlijke gerechten die onze chefkok dagvers voor u bereidt en kom tot rust op één van onze luxe strandbedden.


Bij Beachclub People bieden we alles voor een relax-dag. Wil jij stage lopen bij de leukste strandtent van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou! Inspireer, communiceer en motiveer uw team, creëer nieuwe ideeën en ervaar de verfrissende ambiance van het strand! Sinds een aantal jaar ben ik beheerder van een strandtent op Zandvoort.


Het afgelopen jaar hebben wij het heel erg druk gehad door het mooie weer in Nederland. De omzet was zeer positief waardoor wij voor komend jaar onze tent wat kunnen opknappen. We zoeken hiervoor mensen die zichzelf willen uitdagen.


En die kennis in, of interesse hebben voor craft bieren. Maar ook je interesse voor eten, gedestilleerde dranken, wijn, koffie en thee is belangrijk. Als je werkervaring hebt bij een strandtent of een groot terras is dat een pre.


Dat geldt ook voor kennis mbt het kassasysteem UNTILL. Sympathiek personeel en een kaart die precíes biedt wat je wil na een lange dag in de zon: niet teveel nadenken en eten wat je kent. Wil je zonnen op stan dan reserveer je een van de tweepersoonsloungebedden met parasol, ijskoeler, kussens en.


Strandtent zoekt personeel

De belangrijkste voorwaarde is dat het geheel mobiel is en dus verplaatst kan worden van de ene naar de andere locatie. Wij vinden dat de dames en heren die op het strand bedienen het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Mooie locatie goed personeel en eten was voortreffelijk.


Een echte aanrader voor een ieder die een mooie locatie zoekt of een hapje wil eten. Geniet van een lunch, borrel of diner op ons (dak)terras of restaurant met uitzicht op de zee en het strand. Bloomingdale u ook dit jaar op het strand van Bloemendaal.


Strandpaviljoen Piet Hein! Van maart tot en met september is Bloomingdale de ideale locatie om ultiem te relaxen. Van loungen op ons terras en ontspannen dineren in ons restaurant tot private meetings en grote corporate events, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts