dinsdag 27 augustus 2019

Vrouwelijke weegschaal in bed

Vrouwelijke weegschaal in bed

Voor haar moet een nachtelijk avontuur bekroond worden met een fatsoenlijke nachtrust! Pas tegen de middag kan ze beginnen denken aan opstaan. Bereid je voor op een gezellige brunch met haar, dan kan het nog best leuk worden.


Deze dingen zullen de vrouwelijke Weegschaal erg vrolijk maken en haar erg bijzonder laten voelen, iets wat essentieel is voor de vrouwelijke Weegschaal. Je kitten heeft een man nodig die haar kan laten spinnen. Ja, dominant zijn in bed (als je daar eenmaal aangeland bent) is heel belangrijk.


In bed wil een Leeuw vrouw dat je haar leider bent (Leeuw man). Roekshaja ik heb als ram een lange relatie gehad met een weegschaal , pais en vree inderdaa maar uiteindelijk ging ik zelfs ruzie uitlokken omdat het zo saai was. Hopelijk is de verhouding andersom (mannelijke ram, vrouwelijke weegschaal ) meer in balans. Weegschaal is het teken van partnerschap en daarom bloeien Weegschalen helemaal op in een relatie.


De moeilijkheid is alleen iemand te vinden die aan de hoge standaard van de Weegschaal kan voldoen. En de Weegschaal moet zich niet te snel laten misleiden door mooi uiterlijk. De beste match voor de Weegschaal is de Tweelingen, Leeuw. Dat ben je niet alleen op de werkvloer, waar je het uitmuntend zou doen als leider, maar ook in bed. Je hebt graag de leiding in bed.


Het is zelfs zo dat mannen de schorpioen vrouw beter dan wie dan ook in bed vinden. Harmonischer, zij het misschien minder temperamentvol, gaat het er in een verhouding tussen de Boogschutter-vrouw en een Weegschaal - of een Stier-man aan toe. Met de Weegschaal heeft zij veel interesses gemeen, maar zij blijven misschien te veel aan de oppervlakten graven en graven daarom niet al te diep. Houden van een Weegschaal.


Vrouwelijke weegschaal in bed

Iemand die geboren is tussen september en oktober is een Weegschaal. De Weegschaal wordt zoals het woord al aangeeft voorgesteld door een weegschaal , wat meteen staat voor de belangrijkste eigenschap van. Weegschaal en andere dominerende sterrentekens zoals Ram, Kreeft en Steenbok zullen nooit de beste vrienden worden en als ze een relatie aangaan zal het er altijd een zijn bezaaid met vele obstakels. Twee Weegschalen samen kunnen een fijn paar zijn omdat ze graag in elkaars gezelschap vertoeven. Partnerschap en elegantie zijn de prioriteiten van een weegschaal.


Seks met een weegschaal draait vooral om de mooie ervaring. Intimiteit in bed is belangrijk voor een weegschaal. Strelen, aaien, kusje hier kusje daar, doet hen goed ontspannen.


Als je in bed beland met een weegschaal kom je te weten waar vrijen echt om gaat. Dit is het type vrouw waar een man op valt, op basis van zijn sterrenbeeld. Sterrenbeelden en hun betekenis, we love them. Een sterrenbeeld kan precies onthullen op wat voor type vrouw de man van je dromen valt. Dit hoort hij graag van jou: Wees niet te direct.


Vermeng je met zijn vriendengroep en begin een gezellig, casual gesprek. Lach om zijn humor en praat over koetjes en kalfjes. Hij waardeert jouw creativiteit en intelligentie, iets waar jullie elkaar graag in stimuleren.


De tweeling is net als jij erg charmant en dat maakt jullie samen een onweerstaanbaar koppel. Meer te weten komen over mensen met het sterrenbeeld weegschaal kan ook middels de tarot. In de tarot zijn zowel de kaarten uit de grote arcana, de hofhouding en de kleine arcana verbonden met de tekens van de zodiak. De vrouwelijke Weegschaal.


Ze ziet zichzelf als de hoofdprijs voor de man die haar kwaliteiten erkent en dat maakt haar heel zelfverzekerd. Hij moet alles uit de kast halen om haar te verleiden, maar eenmaal in de slaapkamer blijkt ze een stoute prinses. De zwakke punten zijn te verwaarlozen als je deze vergelijkt met Stier of Weegschaal. Die hebben echt wel ‘slechte’ zwakten. Dus laat ik onthouden : een Vissen is betrouwbaar en barmhartig (vergevingsgezind), accepteert mensen zoals ze zijn, wil helpen, is gevoelig en voelt daardoor anderen goed aan.


Je moet op dezelfde golflengte zitten. Hoe is een Waterman Man In Bed ? In eerste instantie is hij koel en nuchter maar als hij op je valt is hij een toegewijd minnaar. Hij verstaat de kunst je helemaal in te palmen. Zijn aanpak is wat traag.


Tweelingen, Weegschaal of Waterman zullen proberen te verklaren hoe de dingen in elkaar zitten. Waarom iets is, zoals het is. Een Schorpioen doet dit niet.


Die voelt zich gewoon wel of niet lekker bij iemand en heeft daar geen verklaring voor. En dat kan botsen, want wie heeft er in dat geval gelijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts