woensdag 14 augustus 2019

Viswedstrijd donkmeer 2019

Mooie platte gevangen tijdens de viswedstrijd op camping de Kikkerije in Meppel. Vissers van tot jaar die hun behendigheid met de hengel willen tonen, kunnen op vrijdag augustus deelnemen aan de viswedstrijd voor de jeugd. Deze wedstrijd is gratis, laagdrempelig en traditioneel de opener van het Waterfeestenweekend. Het weekend van de eerste zondag van augustus genieten jong en oud van de Waterfeesten aan het Donkmeer.


Ook dit jaar staat er heel wat leuks op het programma: een reuze speeldorp voor grote en kleine kinderen, straf straattheater, knotsgekke animatie, véél muziek en een knallend vuurspektakel boven het meer. Wij zijn een gezellige vereniging voor (jeugd)wedstrijden. Dit evenement lokt duizenden toeschouwers naar Berlare voor allerlei animatie op en rond het Donkmeer. Traditionele afsluiter is het grandioos Venetiaans vuurwerk.


Museum Donkmeer omgevormd tot een hedendaags belevingscentrum. Jong en oud zullen er op. Viswedstrijd voor de jeugd. Op zaterdag juli kan je je picknickdekentje weer. Op vrijdag augustus kunnen jonge vissers weer het beste van zichzelf laten zien aan het Donkmeer in Berlare.


Vrije viswedstrijd zaterdag augustus van tot uur. Openluchttheater Festivaria op het Donkmeer langs. Alfred Nelenpa Donklaan 1en. RAADPLEEG HEM REGELMATIG.


Bart Kaëll, Sergio, Frimout, RFF met Gio Kemper en Jelle Cleymans met zijn Bandidos. Maar ook een reuze speeldorp, unieke beach lounge, sfeervolle bar local, verrassende straatanimatie en een overgetelijk vuurwerkspektakel boven het Donkmeer. We invented automatic sports timing.


Thousands of events that previously used stopwatches and thumbs to keep track of now rely on MYLAPS technology. Strijdom van der Merwe. VVV Donkmeer is grote fan van. Veruit het mooiste meer in de wijde omtrek. We organiseren tal van activiteiten op en rond het meer om mensen binnen en buiten Berlare van onze natuurpracht te laten proeven.


Oost-Maarland is a place in the south east of the European country Netherlands. Directed by Nabil Ben Yadir. With Peter Van den Begin, Soufiane Chilah, Jan Decleir, David Murgia. Dode Hoek (Blind Spot) is the story of Jan Verbeeck, the uncompromising commissioner of the Antwerp drug squad. DVC Appingedam is ontstaan uit een fusie tussen v. The latest Tweets from v. Voetbalvereniging SVA te Assendelft, 2-sterren partner van AZ Alkmaar.


Volg het actuele nieuws op Twitter. His materials include san water, woo rocks and stone. Ter gelegenheid van Donkkermis te Berlare werd met steun van de gemeente een viswedstrijd voor volwassenen georganiseerd. Chance to make your mark on Mars. It’s an OS map Jim, but not as we know it.


Het dorpsplein van Uitbergen is een pittoresk pleintje dat enkele jaren geleden werd gerenoveerd. Van op het plein zie je de Sint-Pietersbandenkerk, het prachtige oud-gemeentehuis en de geklasseerde pastorie. Alles werd goedgekeur met hier en daar wat onthoudingen en tegenstemmen van de oppositie. Maak kans op een pakket futsalballen door pionier wintervoetsal te worden!


Wil je een voortrekker worden voor andere clubs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts