vrijdag 16 augustus 2019

Relatiebreuk accepteren

Zodra je elke fase doorstaan hebt, is het accepteren van de relatiebreuk het enige wat je nog hoeft te doen. Na al die woede en al dat gehuil gaat het nu wel goed met je! Je kunt je ex tegenkomen zonder je belabberd te voelen. De wereld om je heen stort niet langer in.


Relatiebreuk accepteren

Het eerste wat je moet weten en accepteren is dat je je rot, heel rot zal voelen. Een relatiebreuk , zoals we al hebben gezeg doet pijn. Maar je moet ook begrijpen dat dit het normale en aanbevolen proces is. Je moet je verlies betreuren, boos worden op de werel gillen als je daar zin in hebt… Zolang dit gedrag maar niet te lang zal duren. Als ze het verwerken en toegeven dat ze verdrietig zijn, zouden ze er eerder overheen zijn.


Maar wat tweelingen echt verknipt maakt is het feit dat ze liegen dat het goed met ze gaat. Liefdesverdriet accepteren is lastig en het tijd geven en leuke dingen doen is het enige wat hier tegen helpt. Wanneer de relatie uit is gegaan door een ruzie, een onenigheid of iets anders, is het misschien handig om deze break up nog een keer te overdenken.


Hoewel je de hoop in de situatie nog niet kan zien, weet je dat het er is. De eerste stap om een relatiebreuk te overwinnen is weten wie je bent als individu. Soms is in een relatie je eigen ‘zelf’ verbonden met de andere persoon. Dit is een fout die veel mensen maken.


Als het uitgaat met ieman moet je accepteren dat dingen zijn veranderd. Aanvaarden dat dingen zijn veranderd is de eerste stap. Als je dit artikel leest en toepast zal het snel beter gaan met jou en met jouw issue, I shit you not.


Gaat een beetje weird worden, toch lezen. Maar als je hem niet laat gaan en hem ook niet accepteert, kan dit tot een erg gespannen situatie leiden. Veel relatiebreuken zouden vermeden kunnen worden als we eraan zouden werken om onze partner te accepteren zoals hij of zij is in plaats van hem of haar te. Wat is acceptatie na je relatiebreuk. Accepteren is iets dat je met je hoofd doet.


Het is hoe je tegen een situatie aankijkt en hoe je tegen jezelf praat. Als je iets niet accepteert dan druk je het gevoel weg, of blijf je herhalen hoe pijnlijk het is. Het leven zit vol vreugde en pijn, onzekerheid en zekerheid.


Relatiebreuk accepteren

Het is liefde aan de ene kant en liefdesverdriet aan de andere kant. Je hebt je tot nu toe verzet tegen wat er gebeurd is en toch heb je mijn artikel gevonden. Relatiebreuken en scheiding.


In dit gedeelte moedigen we je aan om de juiste strategieƫn te gebruiken om te leren omgaan met emotionele pijn en om deze nieuwe levensfase, van genezen en opnieuw opbouwen, in te gaan op de best mogelijke manier. Daarom is het belangrijk om niet afhankelijk te zijn van andere mensen, maar om samen naar het beste in elkaar op zoek te gaan. Het kan ervoor zorgen dat we in een isolement raken en ongezonder gaan leven. We moeten proberen dit niet toe te staan, en steun zoeken bij de mensen van wie we houden. Bij een relatiebreuk , of het nu een fysieke of energetische relatiebreuk is.


Relatiebreuk accepteren

Hierdoor voelen we ons verraden. Elk verraad van deze impliciete eenheidsovereenkomst, of het nu gaat om emotionele terugtrekking, bedrog, of kritiek, zorgt voor een scheiding tussen twee mensen. Samen zoeken we de weg naar betere relaties. Ik kan maar dingen zeggen….


Dat haar moeder dement is… is triest. Momenteel wordt ik overspoeld door emoties. Ik slaap slecht, eet slecht, ben erg onrustig, kijk overal tegenop en ben intens verdrietig.


Zit al bijna een week non-stop te huilen. Ik vind het onbeschrijfelijk moeilijk om het te accepteren. Als je contact hebt met je ex probeer niet eens te denken aan vreemdgaan, hoe overtuigend het ook kan zijn. De verschillen accepteren betekent niet dat je je eigen behoeftes en frustraties dan maar aan de kant moet schuiven, integendeel.


Uit onderzoek blijkt dat in succesvolle langdurige relaties partners regelmatig hun gevoelens met elkaar delen. Dat lucht op, en creƫert de mogelijkheid om tot een compromis te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts