donderdag 8 augustus 2019

Signalen dat ze je niet ziet zitten

Als hij je echt ziet zitten , dan is de kans groot dat hij je steeds probeert te plagen. Je denkt misschien dat hij gemeen doet, of de draak met je steekt, maar hij doet het wellicht niet omdat hij je net als zijn kleine zusje beschouwt. Hij geeft je misschien een speciale behandeling. Het betekent dat ze wat je te zeggen hebt niet interessant vind en onbewust gaat ze opzoek naar andere interessantere dingen in de ruimte. Wanneer je ziet dat ze met haar ogen constant de hele ruimte scant en aandacht heeft voor alles behalve jou, dan verveelt ze zich.


Wat betreft haar lichaam zelf, zal ze een open houding hebben. Ze richt zich niet naar de bar of haar vrienden, maar richting de zaal. Daarnaast zijn haar armen open en zal ze haar rug rechten wanneer ze interesse in je heeft. Een actieve houding betekent dat ze er zin in heeft en dat ze open staat voor nieuwe contacten en een leuk gesprek. Omgekeerd geldt dit ook.


Als een vrouw met haar voeten naar jou gericht is. Dit kan zittend aan tafel, maar ook staand in de kroeg. Dan is dat een duidelijk signaal dat ze je wel ziet zitten. Of in ieder geval weet je dat ze het leuk vindt om bij jou te zijn. Want ze wil voorlopig nog niet weg.


Omdat je voor deze houding meer ruimte nodig hebt dan als je je handen gewoon langs je lichaam laat hangen, gebruiken mannen het om te laten zien dat ze een beter lichaam hebben dan andere mannen. Want je moet altijd kijken naar clusters van gedrag. Als je één signaal niet ziet maar acht andere signalen wel, dan mogen die acht veel zwaarder wegen dan die ene die mist.


Kijk dus altijd naar hoeveel van de onderstaande signalen je kunt afvinken. Je zal zien dat het er heel veel zijn als een man echt verliefd op je is. Signalen dat zij je leuk vindt Wanneer vindt een meisje je leuk?


Signalen dat ze je niet ziet zitten

Vrouwen laten op verschillende manieren zien dat zij een man leuk vinden. Als je goed let op haar lichaamstaal, haar gedrag, wat ze zegt en let op haar vriendinnen, kun je erachter komen of ze interesse in je heeft. Dat ze niet alleen met je wil zijn, is haar manier om je het niet romantisch te doen laten lijken.


Ze heeft het alleen over haar slechte eigenschappen. Vaak, wanneer een vrouw een man niet echt ziet zitten of mag, zal ze je vaak en veel vertellen over haar slechte eigenschappen. Herken de tekenen en maak je move. Weet de juiste signalen te herkennen tijdens een etentje en je avond kan niet meer stuk. Let tijdens jullie date op de juiste signalen en je zou aan het einde van de avond nog wel eens meer kunnen bevredigen dan alleen je eetlust.


Signalen dat ze je niet ziet zitten

Als je het gevoel hebt dat je relatie wellicht op de klippen is gelopen, zou je op bepaalde signalen kunnen letten om te achterhalen of je vriendin nog gevoelens voor je heeft. Maar wat universeel is, is dat je een gelukkig gevoel zal ervaren wanneer je die ander ziet. Ze geven je een gevoel waar je naar verlangt. Als dat niet zo was, zou je je niet verheugen om hen weer te zien, toch? Nou, hetzelfde geldt dus voor een man die een vrouw leuk vindt.


Natuurlijk zal niet elke man die naar je glimlacht met je willen daten. Vandaag zetten wij een aantal tekenen dat hij je niet ziet zitten op een rijtje. De meest duidelijke variant om te laten merken dat hij er klaar mee is, is als hij ineens niet meer reageert op je berichtjes. Hadden jullie het een week geleden nog heel gezellig, heeft hij besloten dat het voor hem toch daarbij blijft.


Maar als het onderdeel is van andere signalen dat ze je lekker vindt, dan is dat goed nieuws. Het tegenovergestelde is wanneer een vrouw als een standbeeld naar je luistert. In de meeste gevallen betekent dit dat ze je niet leuk vindt en wil dat je ophoepelt.


Er zijn uitzonderingen. Of ze moet heel erg nodig plassen of ze ziet je wel zitten. Zitten jullie nog steeds aan diezelfde bar en heeft ze haar vriendinnen niet meer gesproken? Dan is de kans groot dat ze vanavond met je mee naar huis gaat.


Signalen dat ze je niet ziet zitten

Via via is ze proberen te weten te komen wie jij bent of ze heeft. Nee, met dit signaal bedoel ik niet dat hij spontaan gaat moonwalken als hij je ziet ? Misschien ken je het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson nog wel. Jackson doet hier een bepaalde dansmove die mannen in zekere zin overnemen als ze een vrouw leuk vinden.


De move kan je zien in de volgende clip, hij komt op 3:duidelijk in beeld. Je hebt de signalen ontvangen maar je hebt de tekenen niet bewust opgemerkt en twijfelt of er sprake is van een crush. Wat veel vrouwen in deze situatie doen is dat ze er teveel over nadenken terwijl dat helemaal niet nodig is. Het idee erachter is dat je niet hard to get speelt, maar dat je impliceert dat er meer mannen op de aardbodem rondlopen – en dat je ze hebt opgemerkt. Jaloezie is van de vele zwaktes van de man.


Het is het gevolg van zijn grote ego. Maar het is wel een makkelijke manier om te bepalen of hij verder met je wil. Sommige mensen blijven zo lang in deze onzekerheid zitten dat ze het niet uit durven maken.


De twijfel over hun relatie vreet hen dan letterlijk op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts