vrijdag 23 augustus 2019

Verblijf in durbuy

Boek nu uw ideale vakantiewoning! Vind verblijf in durbuy. Een klein huisje of een groter huis, glamping, het sporthotel of een familiehotel met alle comfort en luxe die u wenst. Een verblijf met volpension of een plek waar u kunt koken. Bij een reservatie van een overnachting of verblijf geniet van je korting op alle activiteiten in de Adventure Valley.


Verblijf in durbuy

Durbuy telt deelgemeenten. Daarnaast liggen nog verscheidene dorpjes en gehuchtjes verspreid over de deelgemeenten. In Barvaux ligt Bohon, in Septon ligt Palenge en in Borlon ligt Oneux. Ons vakantiehuis is gelegen middenin de Belgische Ardennen in het kleinste stadje ter wereld.


Ze biedt ruim plaats aan volwassen personen. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Lees hotelbeoordelingen en kies voor uw verblijf het hotel met de beste aanbieding. Hier kunt u Marckloff proeven, een ambachtelijk gebrouwen bier dat nog smaakt zoals bier moet smaken! Tijdens een bezoek aan de Ferme au Chesne wordt het brouwproces u helemaal uitgelegd.


Aan de rand van het bos en in het hartje van de Ardennen vind je onze gezellige chalet waar je volledig tot rust kan komen. Het centrum is héél erg gezellig en straalt een soort. Wij hopen u eens te mogen verwelkomen in deze prachtige streek. Verblijf PLAATS VOOR GASTEN.


Tijdens uw verblijf in Wellness Chalet Roos geniet u van. Een compleet uitgeruste keuken met grote koelkast (bijkomende koelkast met vriesvak op kelderniveau), keramisch vuur, 2x koffiezetapparaat, 1x Dolce Gusto, broodrooster, 2x magnetron met ovenfunctie, afwasmachine en uitgebreid kookgerief. Het ligt in de provincie Luxemburg in het hart van de Belgische Ardennen.


Verblijf in durbuy

Een vakantiehuisje in Septon is de perfecte vertrekplaats om de streek te leren kennen. Hier geniet je van een kwaliteitsvolle inrichting en optimaal comfort. Keuze tussen wellness suites en comfortkamers. Van comfort tot betaalbare verwennerij, om aan al uw eisen tegemoet te komen. Maaltijden kunnen gereserveerd worden vooraf in het park, ontbijt kan op aanvraag geleverd worden aan de tent.


De glamping is een prachtig project binnen Adventure Valley. Tweede verblijf in de Ardennen? Droomt u ook al enige tijd van een tweede verblijf in de Ardennen?


Zelf eigenaar worden van een luxe chalet gelegen in het centrum van Hotton, pal langs de Ourthe kan vanaf nu. De eerste bouwfase is met succes afgerond en de eerste chalets zijn reeds verkocht. Gastronomisch verblijf. Veel toeristen brengen hun weekendje weg in de kleinste stad van België door. Naast het toeristische centrum is er rondom een bebost gebied om optimaal te genieten van de prachtige natuur in de Ardennen.


Verleng uw verblijf in de Five Nations Golf Club Tag. Compact trous Les Pins. Deze middeleeuwse stadskern is de afgelopen eeuwen nauwelijks groter geworden en is echt authentiek. De 17e en 18e eeuwse huizen staan er schitterend bij. En de inwoners, slechts een paar honder doen er alles aan om de huizen er super leuk uit te.


Verblijf in durbuy

Het was erg leuk, we zullen nog is komen. We hebben goed gegeten. We zijn heel veel gaan stappen. Welkom op onze bosklassen site! LPM organiseert al jaren de leukste en meest sfeervolle bosklassen voor scholen.


Gelegen aan een rustige straat op een heuvel met kilometers vrij uitzicht. Wallonië België Toerisme wil je laten kennismaken met de vele rijkdommen in het zuiden van België. Kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, fauna en flora, wandelingen of trektochten, ontspanning en wellness.


Op wandelafstand van het park bevinden zich kwalitatieve verblijven (zoals glamping, chalets, vakantiewoningen,.) voor een heerlijk weekendje weg. Wij hebben ons een midweek prima vermaakt in deze omgeving met mooie bossen, kleine bijzondere plaatsjes en leuke activiteiten voor het hele gezin. Al wandelend genieten van de natuur, bossen, rotsen, riviertjes met een hap gezonde lucht, geeft al een ware voldoening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts