woensdag 21 augustus 2019

Scholen oostende

Buitengewoon kleuter- en lager onderwijs. Winter in het park is heel sociaal. We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. Alle steun is welkom voor Cycling and Hiking for Samen Divers. In onze permanente topsport scholen kan je nadat je de cursussen hebt gevolgd je vervolmaken en zelfs uitgroeien tot topsporter in je favoriete discipline.


De scholengroep met de GO! JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarnaast bieden we een aantal specifieke diensten aan voor het basis-, secundair, hoger en volwassenenonderwijs en voor leerkrachten. Momenteel werken we samen met meer dan scholen en jaarlijks komen er heel wat bij. Zo wordt de pool aan talent steeds groter.


Op dit moment zitten er meer dan 10. SODA-leerlingen in onze database. Oostende , Bredene, Gistel en Koekelare. Achter de oude gevel gaat een moderne en zeer vooruitstrevende school schuil ! Een dynamisch schoolteam heeft er oog voor het welbevinden en de betrokkenheid van elk kind.


Hier vindt u informatie over de manier van werken op onze school. Surf langs de thema’s en geniet van de foto’s. Wij laten u graag kennismaken met onze school. De formules voor een bezoek met of zonder gids vind je ook samengebundeld via deze link. Vanmorgen werd in de Dennenlaan bij het oversteken een ongeval net vermeden door een alerte papa.


Pas uw snelheid aan voor onze overstekende ouders en leerlingen. Langs de kant van de school mag er ook niet geparkeerd worden. Duaal leren kan in scholen voltijds secundair onderwijs, centra voor deeltijds onderwijs, SYNTRA-campussen en buso- scholen opleidingsvorm en 4. Selecteer je gemeente, provincie, postcode in een lijst van alle scholen met duaal leren. Klik op een studierichting en ontdek waar je die kan volgen.


In associatie met Hogeschool Gent. Ontdek alle infodagen hier. Onze aso-sportafdeling is een unieke richting in de scholengemeenschap Ichthus. Onze leerlingen sportwetenschappen combineren een sterke wetenschappelijke aso-opleiding met een aanzienlijk lessenpakket sport. Hijs de zeilen en maak jullie klaar voor het grote avontuur!


Vele tientallen schepen liggen hier veilig in de haven maar die rust is maar schijn. Voor de leerlingen van de 3de graad en deeltijds stond op mei de sportdag op de agenda ! Op september laatstleden kregen een aantal leerlingen van ons Deeltijds een opleiding ‘Arbeidsongevallen’. De leerlingen kunnen vanaf jaar terecht in onze middenschool. De school voor Handel, Esthetiek, Kunst, Hotel en Techniek! Voor groepen van meer dan personen, bieden we verschillende tarieven en formules aan.


Scholen oostende

Contacteer ons voor meer info. Deze keer gaat de expo over het boek: Het Zilveren Belletje. Verwacht je weer aan levensgrote platen, een audio-verhaal door Warre Borgmans, een spannende en spectaculaire zoektocht en een leuke pop-up Spiekpietjes bar! Wij werken nu al samen met alle onderstaande scholen.


De KVO- scholen : scholen met een religieuze en evangelische boodschap. Mensen van alle tijden en van overal ter wereld stellen vragen die henzelf en hun leefwereld overstijgen. Onze scholen geven op deze vragen het antwoord van het christendom, dat de wereld al twintig eeuwen verrijkt met Jezus’ boodschap over Go de mens, de wereld en het leven.


Scholen oostende

Tel alle kleuterscholen, lagere en secundaire scholen , universitaire campussen, hogescholen, deeltijds kunst- en volwassenenonderwijs samen en je mag Gent dé onderwijsstad van Vlaanderen noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts