dinsdag 13 augustus 2019

Signalen dat hij je ziet zitten

Signalen dat hij je ziet zitten

Je kent nu de signalen waarmee je kan zien of hij je ziet zitten. Zoals ik al eerder zei: Hoe meer signalen hij vertoont, hoe zekerder je kan zijn dat hij je leuk vindt. Merk je dat hij een aantal van de bovenstaande dingen doet? Dan heb ik iets leuks voor je.


Als je wilt weten of hij jou echt ziet zitten , dan moet je goed opletten op wat hij doet, op wat hij doet, en op hoe hij zich gedraagt als hij bij jou in de buurt is. Als je dit kunt doen zonder al te doorzichtig te zijn, dan zul je er weldra achter komen hoe hij echt over jou denkt. Hij probeert ervoor te zorgen dat hij zich in je gezichtsveld begeeft en dat je weet dat hij jou ziet.


Hij laat je ook weten dat hij de tijd ervoor neemt om interesse te tonen in jouw interessegebieden of wat jij aan anderen wilt delen. Maar het is meer dan dat jij ziet dat hij leuk vindt wat je post. Hij flirt met je , maar alleen als hij single is en zich eenzaam voelt. Je weet al snel dat hij jou ziet zitten wanneer hij zelf voorstelt om samen iets romantisch te doen.


Lekker gaan eten in dat gezellige restaurantje, voor jou koken, kaarsjes laten branden wanneer je langskomt,. Vandaag zetten wij een aantal tekenen dat hij je niet ziet zitten op een rijtje. De meest duidelijke variant om te laten merken dat hij er klaar mee is, is als hij ineens niet meer reageert op je berichtjes.


Hadden jullie het een week geleden nog heel gezellig, heeft hij besloten dat het voor hem toch daarbij blijft. Bij deze dus de subtiele lichaamstaal signalen die aangeven of hij je leuk vindt! Hoe meer van dit soort signalen hij afgeeft, hoe leuker hij je vindt. Maar als je een écht leuke man ontmoet… Dan wil je natuurlijk meer dan ‘leuk gevonden worden’.


Signalen dat hij je ziet zitten

Je wil het liefst dat hij stapelgek op je is. Als je merkt dat hij erg aanhankelijk is, is dit een duidelijk teken dat hij je ziet zitten. Het zegt weinig over de toekomst van de relatie, behalve dat hij je niet alleen aantrekkelijk vindt… maar ook lief. Reken maar dat hij je ziet zitten. Hij praat niet over andere meisjes Iemand die jou leuk vindt zal ook niet snel over andere meisjes met jou praten.


In een enkel geval kan hij dit doen om te kijken of je jaloers wordt. Hoor je hem echter voor de zoveelste keer vertellen over dat ene meisje, dan is de kans klein dat hij je op die manier ziet. Ze zeggen wel dat meisjes lastig te begrijpen zijn maar wat dacht je van jongens? Je hebt meerdere signalen nodig, het liefst zoveel mogelijk.


Hoe meer tekenen dat hij je aantrekkelijker vindt, hoe groter de kans dat het klopt. Ook al ben ik geweldig, ik kan geen gedachten lezen. En ik wil voorkomen dat je een onnodig blauwtje loopt. Klinkt dat je bekend in de oren? Een gouden tip: leer zijn lichaamstaal lezen.


Hij zal het je misschien niet durven te zeggen, maar zijn lichaam kan onmogelijk verzwijgen dat hij je ziet zitten. Vindt hij je nu echt leuk, doet hij zo lief tegen iedereen of ziet die jongen jou net helemáál niet zitten ? Hoe moet je in hemelsnaam te weten komen of iemand ook een oogje heeft op jou? Deze kleine signalen bieden misschien meer duidelijkheid. Dan is dat een duidelijk signaal dat ze je wel ziet zitten. Of in ieder geval weet je dat ze het leuk vindt om bij jou te zijn.


Want ze wil voorlopig nog niet weg. Je hebt de signalen ontvangen maar je hebt de tekenen niet bewust opgemerkt en twijfelt of er sprake is van een crush. Wat veel vrouwen in deze situatie doen is dat ze er teveel over nadenken terwijl dat helemaal niet nodig is. Of jullie nu tegenover of naast elkaar zitten , als hij je leuk vindt, probeert hij je subtiel aan te raken wanneer dat kan. Een hand op je been of schouder, dichter bij je komen zitten , dat soort.


Dat kan een aanwijzing zijn dat hij je echt ziet zitten. Hij negeert je – Ja serieus, niet alle mannen zijn recht toe recht aan types. Misschien is hij zo verlegen en weet hij niet hoe hij zich in je gezelschap moet gedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts