donderdag 22 augustus 2019

Taalcursus frans groningen

In de taalcursussen Frans van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Franse taal in alledaagse situaties die u in Frankrijk kunt tegenkomen. Op zoek naar een zakelijke taaltraining in Groningen ? Selecteer de gewenste taalcursus en ontmoet onze taaltrainers. Zakelijke taaltrainingen. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Net als jij, houden we van leren.


Frans is net als het Spaans een Romaanse taal, omdat deze uit het Latijn is voortgekomen. Ze staat op de 15e plaats van meest voorkomende talen in de wereld. Het Frans kent meer werkwoordstijden en persoonsvormen dan bijvoorbeeld de Nederlandse taal. De klemtoon is echter eenvoudig en ligt altijd op de laatste lettergreep.


Een eind rijden om een taaltraining Frans te volgen, is niet nodig. De Volksuniversiteit biedt zowel Frans aan voor beginners als voor meer gevorderden. Het niveau van de cursussen wordt bijna altijd aangegeven op basis van het Europees Referentiekader, zodat u gemakkelijk in kan schatten of een bepaalde taalcursus bij uw niveau past.


Taalcursus frans groningen

Behalve in Zuidlaren worden er ook cursussen verzorgd in Eelde - Paterswolde. Kies dan voor onze taalcursus in Groningen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardighei conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Frans in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.


Leer Frans met slechts minuten oefenen per dag. En passant spreken we veel Frans. De invloedrijke rol die het Engels nu speelt in Nederlan was een aantal eeuwen weggelegd voor het Frans.


Taalcursus frans groningen

Het Nederlandse wapen draagt niet voor niets de term ‘je maintiendrai’ (Ik zal overwinnen). Frankrijk was toonaangevend in West-Europa en het was ‘bon ton’ voor de elite om Frans te spreken. Het Institut français is opgenomen in de Letterenfaculteit van de Rijksuniversiteit Groningen en valt onder verantwoordelijkheid van de Ambassade van Frankrijk in Nederland. De vier hoofdtaken van het Institut français zijn: Het aanbieden van cursussen Frans op alle niveau’s voor een breed publiek.


Een betaalbare taalcursus volgen. Vergeleken met andere aanbieders van professionele taalcursussen is het volgen van een taalcursus aan de Volksuniversiteit zeer betaalbaar. Zing jij in het Frans , houd je van Franse chansons en wil je meedoen? Zodat u zo snel mogelijk een nieuwe taal kunt leren op de manier die bij ú past! Deze privécursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels.


Heeft u al een idee welke taalcursus u wilt gaan volgen? Op internet vind je heel veel gratis cursussen waarmee je de basisbeginselen van het Frans snel onder de knie krijgt. In deze blog geef ik je een overzicht van enkele leuke cursussen.


Leer taalcursus met onze leraren, thuis of bij de leraar, welk niveau je ook hebt, beginner gevorderde. Taalcursus lessen in Groningen. Info over frans taalcursus. Onze taalcursus leraren helpen je beter te worden.


Resultaten van zoekmachines! Ben je klaar en smaakt het naar meer? Dan is de cursus Frans voor gevorderden iets voor jou. Als oud-student van het NTI ontvang je korting op het lesgeld!


Ook dan krijg je korting. Wil je Frans leren voor het werk? Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis.


Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. Engels in weken In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels? Engels is echter niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: bijna 5miljoen mensen spreken deze taal. Individuele taalcursus Frans.


Wilt u liever alleen focussen op conversatie of juist vooral uw geschreven Frans verbeteren? Kijk dan voor meer informatie bij onze individuele taalcursussen. Bekijk en vergelijk hier het cursusaanbod in Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts