dinsdag 24 oktober 2017

Winkels open op 1 mei

Dag van de Arbeid vindt dit jaar plaats op mei. Voor de specifieke openingsuren van de supermarkt in jouw buurt. Op de 1e zondag van iedere maand is het koopzondag in Antwerpen, ook als dit op een feestdag valt. Openingstijden van winkels in Maastricht. Bijna alle winkels zijn dagen in de week open , incl koopavond op donderdag.


Ook de uitzonderingen vind je hier. Zijn winkels en bezienswaardigheden gesloten op mei ? Wat te doen als de winkels dicht zijn in Parijs? Dit is een traditie van May Day. Zoeken naar alle winkels vandaag open in oostende.


Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Maandag Mei Dit veld heeft geen filters voor jouw huidige zoekopdracht. Zondag mei zijn de winkels op de Meir open , maar dan houden wij de deuren gesloten. Milieusticker aan voor slechts €150.


Winkels open op 1 mei

Grote winkels zitten met vakbondsdelegaties en dat maakt het moeilijker om de winkel op een feestdag te openen. Een koopzondag is een zondag waarop de winkels geopend mogen zijn. Koopzondagen komen derhalve alleen voor in landen waar winkels niet onbeperkt op zondag open mogen zijn.


Supermarkten Carrefour Maandag zijn alle winkels van Carrefour open volgens de normale openingsuren. In de binnenstad van Breda mogen winkels tegenwoordig van 06. Op mei zijn meer dan 5Carrefour- winkels open. Op een aantal feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Ook al zijn de winkels op toeristische plaatsjes open in het hoogseizoen, zijn de winkels in het algemeen op mei gesloten.


Wel zijn de winkels in verschillende Comunidades op zondag mei open. Winkels zijn op deze dag gesloten. De meeste musea zijn geopen in sommige gevallen met aangepaste openingstijden. Alle winkels in Amsterdam mogen van 06.


Vlak aan de Belgische grens ligt het smaakvolle stadje Sluis, op geopend. Deze oude vestingstad heeft vele winkels , restaurants en cafés. Roze Zaterdag in België. In Oostende zijn alle winkels open op zondag.


Feest- en Cultuurpaleis. DUITSE EN BELGISCHE FEESTDAGEN. Annastraat, Groote Markt, Nieuwstraat of Oude Kerkstraat. Op donderdagavond is het koopavon winkels in Amsterdam zijn dan tot 21.


Shoppen rond de feestdagen. Bent u op zoek naar de openingsuren van een winkel in uw buurt? Weet u niet meer wanneer de bakker open is of wanneer uw supermarkt gesloten is? Vanaf nu staat u nooit meer voor een gesloten deur. Eigenaar of niet, iedereen kan GRATIS openingsuren toevoegen.


Winkels open op 1 mei

Overzicht van alle winkels open op zon- en feestdagen. Of stel je vraag via de live chat. Hieronder vind je alle uitzonderlijke sluitingsdagen van de MediaMarkt winkels in België.


Onze online shop is altijd open , zelfs op feestdagen! De koopzondagen van winkels in Hulst zie je terug op deze pagina. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden. In Sluis zijn de winkels en horecagelegenheden het hele jaar door dagen op geopend. Enkel op 1e Kerstdag (december) en 1e Nieuwjaarsdag ( januari) zijn de winkels gesloten.


Winkels open op 1 mei

Sluis kent geen koopavon de meeste winkels zijn dagelijks geopend van 10. In het algemeen zijn de openingstijden van winkels in Duitsland gelijk aan de Nederlandse openingstijden. Op zaterdag sluiten de winkels in kleinere plaatsen vaak om 13.


Een beperkt aantal winkels en supermarkten in de grotere steden is ook op zaterdag tot 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts