woensdag 11 oktober 2017

Feest op de dijk nieuwpoort 31 juli 2019

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Elke dinsdag in juli en augustus.


Op een gezellige zomeravond de kraampjes van Nieuwpoort afschuimen. De wekelijkse zomeravondmarkten in Nieuwpoort is er gedurende juli en augustus op alle dinsdagen van 17. De marktkramen bevinden in de Zeedijk of de Markt. Feest op de Dijk ’ is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent, en wie nog nooit is langsgelopen, moet daar deze zomer werk van maken. Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn als vorig jaar, want dan wordt ‘ Feest op de Dijk ’ weer een voltreffer.


Woensdag juli kan je in Westende terecht op ‘ Feest op de Dijk ’ en tijdens deze gratis kusthappening stelt Lindsay er haar nieuwe cd voor, ‘Samen’. Een duetten-cd die vanaf vrijdag juli fysiek en digitaal beschikbaar is. Tijdens haar cd-voorstelling begroet de zangeres ook verschillende. Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen.


Feest op de dijk nieuwpoort 31 juli 2019

In the summer there is almost daily something organized (the region of) Nieuwpoort. Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort zijn de badsteden waar je moet zijn voor tien onvergetelijke avonden. Nu zondag en tijdens het bouwverlof zijn alle toonzalen open! Ook Lindsay, die momenteel volop in de belangstelling staat met de verzamelaar ’Jaar Lindsay’, zal van de partij zijn’”, weet Kris Bloemen van House Of Entertainment.


Op het Feest op de Dijk -podium krijgen Lindsay en De Romeo’s het wisselende gezelschap van hun collega-zanger en Ment op Zondag-presentator Herbert Verhaeghe. Evenementen weergave navigatie Bekijk als. House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. Daarna gaat het richting Bredene, Middelkerke, Nieuwpoort , Westende, Koksijde en Blankenberge. De zomeravondmarkten in Westende is er gedurende juli en augustus op zaterdagen van 16.


Feest op de dijk nieuwpoort 31 juli 2019

Deze zomer kan je op ‘ Feest op de Dijk ’ genieten van Lindsay, Filip D’Haeze en De Romeo’s. Waar : zeedijk, Blankenberge. Fluisterkorting op deze avondmarkt ! Vraag een demo van de TisToe zaksluiters (zie hieronder) aan Bart. Je vindt ze ongetwijfeld interessant … gebruik dan bij je aankoop de zotte fluisterkorting “Ik ben een koekoeksklok. Dit gratis evenement is zowel overdag als in de avond een bezoekje waard.


Veel feestvierders trekken liever naar de kust om nieuwjaar te vieren. Ook op oudejaarsavond kun je in Koksijde voor een vrolijke overgang terecht. Vele mensen vieren op oudjaarsdag de overgang van oud naar nieuw onder het fonkelende licht en de luide knallen van. Dankzij onze sponsors en mediapartners kunnen we Feest op de Dijk gratis aanbieden aan het publiek.


Het is een unieke zomerhappening aan de Belgische kust. De voorbije zomers verwelkomden we tienduizenden mensen die genoten van de gratis optredens, spelletjes en activiteiten. Jaar na jaar blijven we investeren in Feest op de Dijk.


Op vele festivals lopen mobiele CM-teams ron die gratis oordopjes weggeven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op Accepteren hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. An einem gemütlichen Sommerabend an den Marktständen von Middelkerke entlang laufen. Die wöchentlichen Sommerabend Märkte in Middelkerke finden im Juli und August an allen Montagen von 16. Die Marktstände befinden sich am Kerkstraat oder Zeedijk.


Feest op de dijk nieuwpoort 31 juli 2019

Zanger en accordeonist Thomas Julian maakt zich op voor een drukke zomer. Hij is één van de artiesten die tijdens juli en augustus van badplaats naar badplaats trekt met Feest Op De Dijk. Wie deze zomer een frisse verschijning wil zien die bovendien nog aardig zingt én een flinke portie accordeon kan spelen, moet naar de Belgische kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts