maandag 30 oktober 2017

Te koop lindenhof kapellen

Of heeft u zelf een goed idee? Heel vaak komt het initiatief voor een activiteit van onze residenten zelf. Op het grote terras is het gezellig genieten.


Lindenhof telt 1appartementen met slaapkamer, elk met terras, keuken en badkamer. Deze appartementen zijn te huur en uitzonderlijk ook te koop. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. First Immo richt zich op vastgoed in en rond Antwerpen.


Een huis, appartement, garage, studio of kantoor? Bekijk het koopaanbod van Vastgoed 03. Ze hebben klachten over de dienstverlening. Immobiliën te koop Vakantiewoning te huur Immobiliën te huur Inspiratie en advies Verzekeringen Huurcontract. Het appartement heeft veel lichtinval en een aangenaam terras.


Te koop lindenhof kapellen

De keuken en de badkamer werden reeds vernieuwd. Gerenoveerd appartement op 3de verdiep, gelegen tussen de gezellige GROENPLAATS en het ZUID. Te koop : erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park.


Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. Iedere kamer heeft enkel plaatsen om aan de bel te trekken indien er zich iets heeft voorgedaan. Je bestelt wat je wil en het wordt voor jou geleverd.


Te koop lindenhof kapellen

Echt top deze serviceflats die dan ook meer dan jaar mogen bestaan! U zoekt een nieuwe woonst? Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod immobiliën aan in de provincie Antwerpen.


Bij ons vindt u huizen, villa’s en appartementen te koop of te huur. Neem zeker ook een kijkje naar onze nieuwbouwprojecten. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de opendeurdag in Ten Eeckhoute. Bij ons kunnen senioren blijven genieten van het leven op de manier die hen het beste past, met 24u per dag beschikbare zorg. In de mooie grote tuin van de residentie getuigen de bomen van zuivere rust.


Het aangename salon is een plek waar veel residenten ’s namiddags samenkomen en genieten van een babbel bij een lekkere tas koffie of thee. Residentie Lindenhof ligt in een aangename groene woonwijk in het centrum van Kapellen. Armonea Lindenhof bevindt zich in Kapellen.


De officiële website van de gemeente Kapellen. Een digitaal loket, meer dan 1paginas informatie en een kalender, allemaal tot uw beschikking. Dit vrijstaande appartement bevindt zich in het Lindenhof.


Te koop lindenhof kapellen

Lindenhof is een rustgevende en aangename woonplaats, waar elke flat en zo elke bewoner baadt in het licht. Bijna alle woningen beschikken over een eigen terras, waardoor u nog dichter bij de prachtige natuur staat die onze residentie omringt. Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs.


De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur. Serviceflat op de 4de verdieping in residentie Lindenhof gelegen in een mooie en aangename groene omgeving op wandelafstand van het centrum, opp = m² met woonkamer, eenvoudig ingerichte keuken, vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet, één slaapkamer en een terras, hier geniet u van hoteldiensten en medische bijstan basispakket = 2per persoon. Serviceflat op de 1ste verdieping in residentie Lindenhof gelegen in een mooie en aangename groene omgeving op wandelafstand van het centrum, opp = m² met woonkamer, eenvoudig ingerichte keuken ( te moderniseren), vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet en één slaapkamer, hier geniet u van hoteldiensten en medische bijstan basispakket = 2per. De verblijven zijn 14m², 4m² binnen en 10m² buiten.


Elk hok heeft een mand ter beschikking. U mag altijd een eigen deken of oude handdoek vo. Zie Lijst van kastelen in Oost-Vlaanderen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.


Zoekresultaten: te koop be Beschrijving: Te koop - Woning - Tienen, Villa te koop , Ingelmunster, VOLLEDIG GERENOVEERDE RIJWONING MET 2SLPKS, BADKS EN RUIME STADSTUIN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts