donderdag 12 oktober 2017

Moeilijke geschiedenis vragen

Vragen en antwoorden in de categorie geschiedenis. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.


Moeilijke geschiedenis vragen

Belgische treinliefhebber. De trein vertrok met veel bombarie uit de hoofdstad Brussel en zou na kilometer sporen aankomen op zijn eindbestemming. Hier kan u quizvragen over geschiedenis met hun antwoord bekijken. Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor. Tijd voor wat geschiedenis.


Voor deze vraag zijn we op zoek naar een Britse zeevaarder en cartograaf die leefde in de 18de eeuw en die bekend werd vanwege zijn drie ontdekkingstochten naar de Grote Oceaan. Vietnam III: van Geneve tot Tonkin. Bekijk hier quizvragen en antwoorden over geschiedenis. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen.


Na de dood van de koning bleef de bibliotheek nog enkele decennia bestaan. De troonopvolgers verwaarloosden de bibliotheek echter. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen ? Geschiedenis en historische quizvragen met antwoorden, test je kennis met deze leuke kwisvragen.


Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. Als je op zoek bent naar quizvragen met antwoorden om zelf een quiz op te stellen, dan biedt quizplein je uitkomst. Op dit moment staan er ruim 1vragen online verdeeld over tien categorieën. In deze quiz leuke, grappige en interessante vragen over Nederland.


Quiz vragen over Nederland. Welke markt wordt er in Alkmaar, Edam en Gouda gehouden? Wat is de carnavalsnaam van Tilburg? Herman Emmink zong het bekende lied: ‘Tulpen uit.


In welke twee provincies wordt Fries gesproken? Gustav Tijdens welke oorloog om wat kleine eilandjes hielp Pinochet de Britten een handje? Hoe vond u het om deze vragen te beantwoorden?


Moeilijke geschiedenis vragen

Heeft u ook nog een vraag voor mij? Mag ik nog eens terugkomen? Voorbeeldvragen om te stellen aan iemand die bij een bedrijf werkt Tip Oefen een interview eerst bij een van je ouders of buren over zijn of haar werk.


Bereid je vragen voor, kies ongeveer vijf vragen uit de onderstaande lijst. De betekenis van sommige moeilijke woorden is voor veel mensen absoluut onbekend. Sterker nog, velen hebben überhaupt nog nooit van deze woorden gehoord! Deze woorden worden slechts zelden gebruikt en kunnen we met recht moeilijke woorden noemen.


Tips voor het antwoorden op lastige vragen van journalisten Net zoals journalisten getraind zijn op het stellen van vragen om jou uit je tent te lokken, is het voor de geïnterviewde persoon belangrijk dat hij zich concentreert op het communiceren van de eigen boodschap. Test jezelf met deze moeilijke raadsels, ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen. Wees niet bang als je er niet uitkomt en de moed hebt opgegeven, de oplossingen staan onder de raadsels op deze pagina afgebeeld dus pas op met fanatiek naar beneden scrollen. Ben je snel op zoek naar een quiz voor jouw event of feestje? Maak hier dan snel, en volledig automatisch je eigen Quiz!


Journalist studente (of vergelijkbaar)? Je helpt ons om de quizzen te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Ook raak je door oude examens Geschiedenis te oefenen bekend met het niveau van de vragen. Het oefenen van oude examens geeft je zelfvertrouwen.


Hierdoor ga je het aankomende examen Geschiedenis met vertrouwen tegemoet. Het is slecht gesteld met de kennis van de Nederlandse geschiedenis , blijkt uit een steekproef van het tijdschrift Historisch Nieuwsblad. Hoeveel weet jij van ons verleden? De achterlijk moeilijke geschiedenisquiz Vragen - Ontwikkeld door: Wilmar - Ontwikkeld op: 06. Na het maken van een vraag krijg je direct te zien of je antwoord goed is.


Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad. Hebben jullie zelf nog leuke vragen om te stellen aan vrienden, laat dat dan even achter. Wil je naast leuke vragen om te stellen aan vrienden ook nog opdrachten klik dan hier.


Wil je nog meer leuke vragen om te stellen dat kan ook kijk dat even wij de tags of klik hier. Ik voelde geleidelijk dat ik kalmer werd. Ik herinnerde me dat de Bijbel uitlegt dat “onverwachte gebeurtenissen” iedereen kunnen overkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts