maandag 16 oktober 2017

Plezier in je werk daisley

Plezier in je werk book. Read reviews from world’s largest community for readers. In de laatste jaren is onze werk - en leefomgeving door allerlei technologische ontwikkelingen drastisch veranderd.


Plezier in je werk daisley

De vicepresident van Twitter schreef het boek naar aanleiding van de leegloop die zijn Londense kantoor trof drie jaar geleden. Get this from a library! In zijn nieuwe boek komt hij met manieren om het plezier in je werk (terug) te vinden. Bruce Daisley inzicht, inspiratie en tips om meer voldoening te kunnen halen uit ons werk en ons leven.


Wees niet zo streng voor jezelf. Werkgeluk is voor Daisley (47) meer dan een stokpaardje. Drie tips om weer verliefd te worden op je werk.


Je ervaart hoge werkdruk als je het gevoel hebt dat je van alles moet doen, maar dat je aan je eigenlijke werk niet toekomt. Sleur jij je iedere ochtend met tegenzin naar je werk ? Zelfs aan de saaiste of zwaarste baan kun je plezier beleven, zegt Bruce Daisley. Door alle technologische. By Bruce Daisley Header. Address and opening hours.


Zo zorgt werkplezier ervoor dat je minder vatbaar bent voor werkdruk. En… werk je met plezier ? Dan ben je productiever, gelukkiger, positiever en je levert betere prestaties. Bijkomend voordeel is dat werkplezier zorgt voor een betere werksfeer.


Deze titel klinkt wat oppervlakkig. Mijn eerste gedachte was: “O nee. Niet weer een boek met tips zoals wees. Hoe vaak lunch je achter je bureau omdat je anders in tijdnood komt?


Mediahuis gebruikt cookies of gelijkaardige technologieën om de gebruikservaring op zijn websites en apps te verbeteren. Spreker(s): Roel Fooij € 1Incl. We zijn te allen tijde bereikbaar en hoewel deze veranderingen ons creatiever en productiever moeten maken, komt het vaak voor dat we juist inefficiënter werken, ons opgejaagd voelen en soms zelfs een burn-out. Het boek bundelt praktische tips voor op de werkvloer. Trends biedt u alvast een passage aan over hoe u zich kunt wapenen tegen de schadelijke effecten van moderne kantoorruimtes.


Plezier in je werk daisley

Kantoortuinen zijn regelmatig onderwerp van studie. Topsportouders: ‘ Je hebt geen idee waar je goed aan doet’ (Het Parool) Hoe scoor je met slimme marketing een nummer 1-hit? Overwerken hoort er nu eenmaal gewoon bij. Dat is voor lui die niets te doen hebben. Registreer u op onze website pianofortefestival.


En om je een stap te laten zetten om meer plezier uit je werk te halen. Luitingh-Sijthoff, 3blz. Gaat dat lukken op kantoren waar managers vijftig jaar of ouder zijn?


Ik weet niet of het met leeftijd te maken heeft. Topvrouw Carolina Pruis weet als geen ander hoe belangrijk het is om happy in je werk te zijn. Geen plezier meer in je werk ? Wil je het roer omgooien? Stapsgewijs en op basis van psychologische inzichten, eigen ervaringen en persoonlijke verhalen van anderen, helpt Pruis je een nieuwe draai aan je carrière te geven.


Werk met plezier en bevlogenheid. Werkplezierig ondersteunt u daarbij. Het verdient onze aandacht en het hoort bovenaan onze prioriteitenlijst te staan.


Nadenken over plezier in je werk kan onplezierig of zelfs confronterend zijn. Bijvoorbeeld als het plezier in je werk is verdwenen. Met die vraag ging ik aan de slag. Met deze trucs haal je weer plezier uit je job. Bruce Daisley , vicepresident van Twitter, interviewde psychologen en wetenschappers over geluk en werkcultuur.


Hierin gaat hij op zoek naar manieren om het werken weer leefbaar en leuk te maken. Hoe zorg je voor plezier op de werkvloer? Podiumauteur Edwin Boom beschrijft de basisprincipes voor plezier op de werkvloer.


Het gezegde ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ geldt niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook voor de werkvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts