donderdag 12 oktober 2017

Mintgroen combineren kleding

Mintgroen combineren kleding

In de basis van groen, zien we een menging van geel, blauw en rood. Daarom kun je groen goed combineren met vele andere kleuren. Wanneer je weet welk kleurentype je bent, zie je gelijk of je beter het warme of het koele groen draagt.


Mintgroen combineren kleding

Sommige mensen schrikken van een bepaalde kleur. Groene kleding combineren. De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs. Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie.


Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers. Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes. Als er één kleur is waardoor we zin krijgen in de zomer, dan is het wel mintgroen ! Dit vrolijke zomerkleurtje kun je combineren met kleuren zoals wit, oudroze en goud. Ben je opzoek items in.


Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. Er bestaan vele mogelijkheden: een jeans, een rok, een short of een wijde broek.


Nieuwe aankomst Mintgroen T – shirt Actual Basic Basics – Dames. Mintgroen hemdje – Kleding online insider Allereerst is het belangrijk om te bedenken dat je mint groen nooit maar dan ook echt nooit met andere kleuren groen moet combineren. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur?


Neem de kleur mintgroen bijvoorbeeld. Maar combineer je het met dezelfde kleur alleen dan een paar tinten donkerder, dan wordt het geheel een stuk minder Barbie. Door neutrale kleuren te gebruiken voor je kleding kun je doorgaans een goede combinatie maken. Combineer mintgroen bijvoorbeeld eens met teal. Deze kleuren versterken namelijk de andere kleuren, maar zorgen er ook voor dat de combinatie niet te overdreven eruit gaat zien.


Je kunt bijvoorbeeld grijs combineren met donkerpaars en lichtgou of met wit, blauw en een beetje rood. Gebruik dan eens het principe van complementaire kleurencombinaties. Dit zijn combinaties van bepaalde kleuren die elkaar optimaal versterken. In dit blog vertel ik je welke kleuren dit zijn en hoe het precies in zijn.


Indien je een lichte huidskleur hebt, kun je het best voor donkere groentinten als zeegroen gaan. Een donkere kleur als deze zorgt voor een mooi contrast tussen je huid en de kleur van je kleding. Zachte kleuren, zoals lichtgroen of limegroen zullen je niet veel goeds doen en we adviseren je deze soort kleuren te vermijden.


Kleuren in je outfit combineren. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok. Tracksuit uit de nieuwe zomercollectie van Black Bananas. Het pak is mintgroen van kleur en bestaat uit een broek en een trui.


Bij zijn vrienden leidde de roze muur in eerste instantie nog tot wat hilariteit (“nu zit je echt onder de plak”), tot ook zij de muur in het echt zagen en toe moesten geven dat het juist erg mooi staat. Wat me elke keer weer opvalt aan de oudroze muur is hoe makkelijk deze kleur te combineren is met allerlei andere tinten. Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?


Fashion fades, only style remains the same. Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer schoenen en kleding. Het idee achter het combineren van kleuren is het samenvoegen van kleuren die elkaar flatteren of een streling voor het oog zijn wanneer je ze gaat combineren.


Door de richtlijnen hierboven te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat je betere keuzes zult maken bij het combineren van de kleuren van kledij uit je garderobe. Hier vind je volop inspiratie over hoe je kleuren kunt combineren tot verrassende looks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts