vrijdag 27 oktober 2017

Dienstencentrum linkeroever

In dienstencentrum Linkeroever kunt u als senior terecht voor een lekker driegangenmenu, gezellige activiteiten en heel wat handige diensten. Dienstencentrum Linkeroever. Lekker eten, boeiende activiteiten en cursussen, wellness, handige thuisdiensten (van poetshulp en huishoudhulp tot thuisverpleging) en nog veel meer. In het dienstencentrum in uw buurt vindt u het allemaal.


Dienstencentrum linkeroever

Een 60-tal klanten uit de dienstencentra en woonzorgcentra, samen met enkele medewerkers, mochten hun stem uitbrengen bij een selectie witte, rosé en rode wijnen, en bubbels. Linkeroever De groep heeft de laatste jaren heel hard gewerkt om een moderne sound te realiseren. Het resultaat is een modernere klank die verschilt van de traditionele salsa orkesten. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Title: Infoboekje dienstencentrum Linkeroever , Author: Zorgbedrijf Antwerpen,.


Elsschot brengt cultuur op Linkeroever voor jong en oud. Het is een cultuurcentrumwerking met de bibliotheek als basis. Georganiseerd door SILENT FORCE GYM. Thaiboxing op andere locaties. Welkom bij ACV provincie Antwerpen!


Je bent op zoek naar aangepast of ander werk? Gelieve een lijst aan te maken. Drie stamgasten van café Hof van ellende besloten samen wat plezante muziek te brengen om de ellendige sfeer in hun stamkroeg wat op te vrolijken. Verscholen in de oude gebouwen van de school aan de E. Veertien jaar geleden vestigde het OCWM hier de enige dienstverlening die het OCMW op Linkeroever heeft.


Het zou een tijdelijk onderkomen zijn en er bestonden toen reeds plannen voor de bouw van een nieuw DC. Wat mag u verwachten van een assistentiewoning? Voor vragen en informatie kan je terecht bij een ACV- dienstencentrum. Over werk en inkomen, maar ook als je onverhoopt zonder werk valt.


Je kan het ACV ook telefonisch bereiken via een contactcenter. Daarnaast kan je je documenten (bv. met betrekking tot werkloosheid) deponeren in speciale ACV-brievenbussen. De Chileense saxofonist Marcelo Moncada.


DC Linkeroever - Zorgbedrijf Antwerpen. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Vind huishoudhulp via ons kantoor in Antwerpen- Linkeroever en betaal eenvoudig met dienstencheques! We are a consulting firm focused on entrepreneurs and companies in the communications sector. Our consultants assist directors and managers.


We advise, identify opportunities and find solutions. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. In de Louis Paul Boonstraat op Linkeroever kunnen senioren voortaan terecht in een gloednieuw dienstencentrum.


Zorgbedrijf Antwerpen opende er op zaterdag oktober officieel het dienstencentrum Linkeroever en de 1serviceflats die vlakbij het dienstencentrum liggen. Zorgbedrijf Antwerpen zet op zondag maart naar aanleiding van de Dag van de Zorg de deuren open van dienstencentra, serviceflats en woonzorgcentra. Bezoekers kunnen onder meer de modelflats van nieuwbouwproject Groen Zuid in Hoboken bezoeken en kennismaken met het nieuwe woonzorgcentrum op Linkeroever.


Dienstencentrum linkeroever

Tijd voor een streepje klassiek! Wie is uw lievelingscomponist ? Mozart, Bach, Vivaldi… of verkiest u misschien een tango van Bregovic of een bewerking van The Beatles ? Antwerpen - Het OCMW- dienstencentrum Ter Welen wordt tijdelijk ondergebracht in de feestzaal Linkeroever aan de Willem Elsschotstraat. De huidige lokalen aan de Ernest Claesstraat raakten. De stad Antwerpen investeerde in het openbaar domein, een kinderdagverblijf en een gemengd gebouw met jeugdcentrum en buurtsporthal.


Het Zorgbedrijf bouwde serviceflats in drie nieuwe volumes, een woonzorgcentrum en een dienstencentrum. Op zoek naar een poetshulp, strijkhulp of thuishulp regio Antwerpen? Kwalitatieve huishoudhulp zonder bijkomende kosten. Liv is een jonge artieste van amper jaar. Ze is al regelmatig te horen geweest op radio zenders als Q-music, MNM, Studio Brussel met diverse projecten.


Tot in de puntjes verkleed stonden enkele senioren van Linkeroever maandagnamiddag te wachten aan het Glazen Huis. Vanuit dienstencentrum Ter Welen op Linkeroever hebben ze de voorbije dagen hun. Er geldt dan een aangepaste regeling voor de sociale diensten.


Bekijk hier welke diensten gesloten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts