vrijdag 20 oktober 2017

Kpn internet snelheid

Kpn internet snelheid

KPN is voortdurend bezig om meer locaties te verbinden met sneller internet. Op dit moment rolt KPN zowel glasvezel als VDSL (de opvolgers van ADSL) uit in veel delen van Nederland. Verbeter jouw bestaande wifi-verbinding met de Wifi Tuner van KPN. Met deze gratis online tool geven wij jou in een paar stappen advies om overal in huis te genieten van goede wifi.


Wat is de maximale snelheid die je op jouw adres kunt halen? Haal jij wel het maximale uit jouw internet ? Doe nu de speedtest en test jouw internet - en wifisnelhei ook als je geen internet van KPN hebt. Je zou altijd nog kunnen overwegen om een andere Experiabox te vragen, als die laag internet snelheid blijft aangeven. Bij mij was het geval met de Exp box V1 en kreeg hem na info en vele testen omgeruild. Nu nadat hij omgeruild was, was dat probleem over.


Met de snelheid kun je HD tv-kijken op meerdere televisies en ook zorgeloos surfen, e-mailen, downloaden en streamen. Het kan zijn dat de maximale snelheid van het abonnement niet beschikbaar is in jouw postcodegebied. In dit geval raden wij aan een ander abonnement te nemen. Snel internet vergelijken is de beste manier om zeker te zijn dat je niet teveel betaalt voor een verbinding die helemaal niet zo snel blijkt te zijn. De snelheid die je nodig hebt, moet dus bij jouw persoonlijke situatie passen.


Kpn internet snelheid

Wat voor internetgebruiker ben je? Om te bepalen welke internetsnelheid je thuis nodig hebt, is het goed om eerst na te denken over de vraag hoe je internet gebruikt. Als je je bedenkt bij Internet (met of zonder TV), kun je jouw bestelling binnen dagen annuleren. Deze termijn gaat in vanaf de aansluitdatum die in je officiële orderbevestiging staat of wanneer de KPN monteur (indien van toepassing) de installatie heeft voltooid. Is een internet snelheid van 4Mbps download en 2Mbps upload niet een beetje erg traag?


Ik woon weliswaar in een buitengebied maar met een 4G versterker, en dan is dit wel een beetje erg traag. Alleen al de speedtest, het openen van dit forum en dit knipsel toevoegen heeft me een kwartier gekost. Welkom op het Zakelijk KPN Forum! Natuurlijk help ik je graag verder en leg ik uit hoe dit precies zit. Zonder naar dit betreffende adres gekeken te hebben kan ik u alvast dit meegeven.


Kpn internet snelheid

De internetverbindingen in onze pakketten zijn altijd tot een bepaalde snelheid. Bij het pakket dat u wilde bestellen is dit dus een verbinding tot MB. Waarom KPN Mobiel Internet ? Overal online met je laptop of tablet zonder WiFi.


Eindeloos Spotify luisteren of kijken. Via ons stabiele en supersnelle 4G-netwerk. SIM-kaart past in elke tablet of laptop.


De internet snelheid KPN staat bekend om zijn kwaliteit en is ideaal voor streamen en veel werk met internet. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor draadloos internet KPN of gewoon ouderwets met een kabel. We maken gebruik van het betrouwbare KPN -netwerk. Op dit adres is geen bonding mogelijk jammer genoeg.


Hierop zouden wij zowel een KPN EEN als een Internet Instap kunnen aanbieden. In de keuzehulp kunt u ze met elkaar vergelijken. Verder kunt u kijken voor een geheel nieuwe aanleg van een Zakelijk Glas verbinding. Hier leest u daar meer over. Wil je weten of jouw internet snelheid nog sneller kan?


Test en vergelijk je internet snelheid met de gratis Online. Met onze internet speedtest kan je binnen enkele seconden de internetsnelheid op jouw adres meten. Zo kan je controleren of deze overeenkomt met de snelheid van je huidige abonnement.


Er is altijd een snelheidsverlies met een DSL-verbinding, afhankelijk van de afstand tot de centrale, maar dit mag niet te hoog oplopen. Test de snelheid van je internet met de Ziggo Speedtest. Door je internetsnelheid te meten weet je gelijk je download- en uploadsnelheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts