donderdag 26 oktober 2017

Familiedag op eigen locatie

Een familieuitje plannen is een hele kunst. Met keuze uit meer dan activiteiten zit er altijd iets bij wat bij jullie past. Een bedrijfsuitje, familiedag , teambuilding of wat voor uitje dan ook organiseren, dat is voor (bijna) iedereen een hele opgave.


Bij Pop-Up Uitjes ben je echter precies op de juiste website terechtgekomen om een activiteit of arrangement voor jouw uitje te boeken op elke locatie in Nederland! Spellen te huur, te spelen op een eigen locatie , onder eigen begeleiding. Escaperooms, pubquiz, muziekquiz, babyshower. Verzending mogelijk of ophalen in Eersel. De spannende game is nu overal te spelen!


Voortaan is Wie ontdekt de Verrader op zo’n beetje elke locatie te spelen: een feestzaal, een kantine of – waarom ook niet – gewoon op het strand. Je gaat in deze spelvariant dus niet ‘ op pad’ om je punten te verdienen, dat doe je gewoon op locatie. BOOM events is een evenementen- bureau en gevestigd in Someren.


Familiedag op eigen locatie

Het is hierdoor mogelijk dat de website niet volledig functioneert. Een personeelsfeest op het eigen bedrijf is een mooie manier om het nuttige met het aangename te combineren. Zo is een bedrijfsfeest op het eigen terrein fiscaal interessant (werkkostenregeling proof) en het is de ideale gelegenheid om medewerkers en partners weer eens kennis te laten maken met het ( eigen ) bedrijf. Laat ons bij je aanvraag weten dat het om een familiedag gaat. De deur van de Escape Room op Locatie hoeft niet op slot, de acteur zal gedurende het hele spel bij jullie in de ruimte zijn en jullie begeleiden en eventueel hints geven.


De deur hoeft uiteraard niet op slot, je kunt dus op ieder moment naar buiten, ook al is dit voor de volledige experience natuurlijk niet de bedoeling ;). Wij adviseren jullie graag over leuke en originele locaties. Hebben jullie zelf een plek waar je de familiedag organiseert? Een horecalocatie, jullie eigen tuin, een tent of een schuur? In Eindhoven, Den Bosch, Tilburg of Breda?


Ons team komt graag op jullie locatie om een geweldige show te verzorgen! Even weer met de hele familie bij elkaar , een gezellige dag uit waarbij u alle familieleden weer ziet. Hoe je je familiedag ook wilt invullen , wij organiseren voor u het familiefeest of vriendenfeest dat bij u past. Fitt-Outdoor op locatie ! Veel van onze activiteiten en arrangementen kunnen op een eigen locatie worden verzorgd.


Heb je bijvoorbeeld een eigen accommodatie, bedrijventerrein, schoolplein, grote tuin, buurt veld of sportterrein? Dit los je makkelijk op door twee verschillende activiteiten op dezelfde tijd te boeken. Daarna kun je de familiedag met een gezamenlijk etentje afsluiten. Natuurlijk zijn er ook uitjes die voor alle leeftijden leuk zijn, zoals een speurtocht of 4. De locatie Woont je familie verspreid door het hele land. Een eigen locatie is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of teambuildingsdag.


Even Uit Evenementen verzorgt diverse activiteiten op elke gewenste eigen locatie binnen en buiten. Games op je eigen locatie. Lasergame in school, door het bedrijf of bij de vereniging. Arrow Battle, Tijdbomspel of de Dol Dwaze Quiz. Van familiedag , bedrijfsuitje op eigen locatie , gamen in school, wij komen naar je toe.


Op het terrein zijn verschillende activiteiten waarbij er voor elke leeftijdscategorie iets te doen is. Familiedag op eigen locatie. Bij voorkeur op uw eigen bedrijfsterrein (fiscaal interessant). De waardering van uw werknemers (en partners met kinderen) zal hen nog meer aan u binden! Wij kunnen ook de catering verzorgen bij u thuis.


Familiedag op eigen locatie

Organiseert u uw familiedag op een eigen locatie ? Wij komen langs om alles op te halen inclusief de afwas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts