vrijdag 20 oktober 2017

Benelux bureau voor de intellectuele eigendom

Breng uw intellectuele eigendom in kaart. Volg ons op social media. Twitter Actuele ontwikkelingen. Met een merkregistratie (2euro éénmalig voor jaar) krijgt u het alleenrecht om uw merk te gebruiken voor de promotie van de producten en diensten waarvoor de registratie geldt. BOIP is een onafhankelijke instantie.


Wij mogen u daarom geen persoonlijk advies geven. Een externe IE-professional kan u adviseren over de beste bescherming van uw merk of model. Indien gewenst kan de IE-professional ook de gehele registratieprocedure voor u afhandelen. De houder van een algemeen bekend merk zal zelf door middel van bewijsstukken moeten aantonen dat hij een algemeen bekend merk heeft. BOIP houdt uw i-DEPOT altijd geheim.


U kunt zelf de keuze maken om uw i-DEPOT geheel of gedeeltelijk openbaar te maken. Een registratie geeft u een sterkere positie ten opzichte van concurrenten. Ook kan een registratie helpen voorkomen dat een ander er vandoor gaat met uw concept naam, logo, ontwerp of uitvinding.


Benelux bureau voor de intellectuele eigendom

Intellectuele Eigendom (IE) is de verzamelnaam voor rechten op uitgewerkte ideeën en creatieve concepten. Herziening beroeps- en cassatiebevoegdheden. Daarnaast kunt u bij ons een idee vastleggen. Eigendom is het recht om over een zaak (stuk gron voorwerp, hoeveelheid geld enz.) naar eigen goeddunken te beschikken.


Delen op LinkedIn Delen op facebook Delen op twitter. Benelux - Bureau voor de Intellectuele. Fiscale revolutie delen 2a, 2b en (laatste versie).


Beschrijving openbaarmaking Eerder via website worldtaxsystem. Verder de opinie inzake de BTW de literatuurlijst. Op de off kans dat je site die een hoge bekendhei zowel je meer gast verdwenen en je pick-up hoog voordeel op promoties die je laten zien. EUIPO is the European Union Intellectual Property Office responsible for managing the EU trade mark and the registered Community design. We also work with the IP offices of the EU Member States and international partners to offer a similar registration experience for trade marks and designs across Europe and the world.


In de loop van de administratieve fase van de procedure hebben beide partijen argumenten ingediend. De gronden voor de oppositie zijn deze, neergelegd in artikel 2. De proceduretaal is het Nederlands. Verloop van de procedure 7. Een tip: registreer je handelsnaam, ofwel bedrijfsnaam, als merk voor een betere en eenvoudige bescherming van je naam. Wanneer je een aanvraag doet voor bescherming duurt dat proces ongeveer maanden.


Zo’n procedure kost natuurlijk geld. Daar krijg je jaar bescherming voor terug. De opposant heeft zijn opmerkingen en bewijzen ter ondersteuning van het algemeen bekende merk ingediend binnen de door het Bureau gestelde termijnen. De oppositie is gebaseerd op de waren in klasse van de ingeroepen rechten. Het BBIE gebruikt de gegevens ten behoeve van de uitvoering van overeenkomsten met Gebruikers en ten behoeve van de uitvoering van de aan het BBIE ingevolge de Wet opgedragen publieke taak waaronder, maar niet beperkt tot, de registratie en het beheer van het register van merken voor Caribisch Nederland.


Het ~ is belast met de uitvoering van de Eenvormige. Stad maakt spellingsfout in slogan. Het Bureau voor de Harmonisatie van de interne markt (merken, tekeningen en modellen) (BHIM) is de oorspronkelijke naam van het bureau. Saskia Smits heeft functies op zijn of haar profiel. This websites uses cookies to remember your settings and gather web statistics.


Benelux bureau voor de intellectuele eigendom

If you wish, you can change the settings of your browser to prevent the installation of cookies. Schatting van de kosten. De kostencalculator maakt een schatting van deze kosten. Als je merk hier is geregistreer ontvang je een registratiebewijs.


Dit bewijs kan van groot belang zijn als er ooit een geschil ontstaat met betrekking tot jouw merk en een ander merk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts