woensdag 25 oktober 2017

Kerkomroep voorthuizen

Kerkomroep voorthuizen

Of uw kerk ook op dit platform? Neem dan contact op met sIKN, zij kunnen u verder helpen met alle vragen, mogelijkheden en advies. Alleen geluid: Als er een live uitzending bezig is kunt u klikken op als u de uitzending alleen wilt horen. Beelduitzending: U klikt op als u de beelduitzending wilt zien en horen.


Inmiddels kunt u de diensten live volgen via beeld en geluid. Dit geldt voor Bethabara en de Dorpskerk. Hiervoor heeft u wel een verbinding met internet nodig. Gemeenteleden en andere mensen die door omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte) de kerkdiensten niet kunnen bijwonen, blijven zo betrokken bij onze gemeente. Homepagina van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen.


Dit is het nieuwe kanaal van de Gereformeerde Kerk Voorthuizen. In principe komen alle diensten uit de Oude Kerk op kerkomroep. Het kan zijn dat betrokkenen bij een persoonlijke dienst hebben aangegeven niet te willen dat de dienst uitgezonden wordt.


In dat geval wordt er niets weergegeven. De diensten blijven ongeveer maanden op de site van kerkomroep staan. Kerkdiensten, Protestantse Gemeente Barneveld. Paulus schreef aan de Romeinen: Wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede. The best sleeping position for back pain, neck pain, and sciatica - Tips from a physical therapist - Duration: 12:15.


Op zondagmorgen worden er twee diensten gehouden, namelijk in ons eigen kerkgebouw De Burcht te Barneveld en in het kerkgebouw aan de Hoofdstraat 2te Voorthuizen. Onderstaande informatie geldt voor de diensten in De Burcht. Kerkelijk Centrum Bethabara, Voorthuizen. Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld- Voorthuizen.


Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.


Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Dankzij Kerkomroep is het mogelijk om de eredienst via internet op een andere locatie live mee te beleven in zowel beeld als geluid. Achteraf de kerkdiensten bekijken is ook mogelijk.


Kerkomroep voorthuizen

Op PC of laptop gaat u naar Kerkomroep De snelste manier is om hierna in het veld plaatsnaam Kruiningen in te vullen en daarna te kiezen voor de Protestantse. Commissie Kerkomroep (voorheen: ISKA, Interkerkelijke Stichting Kerkomroep Assen) Voor gemeenteleden die moeilijk de kerkdiensten kunnen bezoeken is het mogelijk de diensten te beluisteren via de kerkomroep. Maar de uitzendingen worden ook. Hier nog even nagenieten met het liedje Wat een drukte. Gemeenteleden die wegens ziekte of andere omstandigheden niet in staat zijn de kerkdiensten te bezoeken kunnen op deze wijze betrokken blijven bij de gemeente.


De Hervormde Gemeente te Putten maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. Voorthuizen , kies voor de Gereformeerde kerk en kies de dienst van december. Het is mogelijk om de kerkdiensten live of na afloop te beluisteren via internet.


Kerkomroep voorthuizen

U ziet dan een lijst van de kerken in de betreffende plaats van waaruit u de diensten via internet kunt volgen. Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. De website geeft je snel en gemakkelijk toegang tot alle diensten van je eigen kerk. De vernieuwing van onze website is een onderdeel van onze voortdurende inspanning om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze dienstverlening te bevorderen.


Hartelijk welkom op de site van de Hervormde Gemeente te Voorthuizen. Doet u mee aan onze activiteiten? Klik op de menubalk voor meer informatie. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden.


Heeft u zelf suggesties of nieuwe informatie? Strijensas Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas in het verenigingsgebouw. Voor de bestemming van de collecten tijdens de dienst, klik hier Voor een toelichting op de diensten met een bijzonder karakter, klik hier. Competitive Analysis, Marketing Mix and Traffic.


Enter a site above to get started. Klik voor de exacte tijden hiernaast op Komende diensten. Welkom in onze erediensten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts