woensdag 25 mei 2016

Wat is het verschil tussen een crush en verliefd

Dit is een van de grootste, belangrijkste verschillen tussen de twee concepten en jammer genoeg vergeten we meestal om naar het totaalplaatje te kijken van onze relatie of romance. Verliefd zijn op iemand is meer verliefd zijn op het verliefde gevoel. Ik hou van mijn vrienden ‘ zegt de één. Belangrijkste verschil - Crush vs Admire.


Crush en bewonder zijn twee woorden die samen gaan, tussen welke een verschil kan worden gemarkeerd. We hebben allemaal een geluk gehad of een bewondering gehad op iemand op een gegeven moment in ons leven. Als hij altijd over zijn leven klaagt, of als hij depressief is, of als je relatie slechts een monotone sleur is van in de file staan, werken en slapen… dan is het minder waarschijnlijk dat hij echt verliefd en gelukkig is. Komt er soms liefde en dat betekent dat je van deze persoon houd en respect er voor hebt en ook al er niet meer op verliefd bent er toch bij blijft. Niemand kan voor eeuwig verliefd blijven op een persoon omdat het een instinctmatige emotie is dat ons toont met deze persoon moeten we ons voortplanten.


Er is denk ik weinig verschil tussen iemand leuk vinden en aantrekkingskracht. Een depressie heeft gevolgen voor je studies, je sociale leven en je hobby’s. Heb je de depressie niet meer onder controle? Je huisarts kan je doorverwijzen naar een expert. Wat is het verschil tussen een dipje en een depressie?


Wat is het verschil tussen een crush en verliefd

Je sombere gevoel gaat snel voorbij bij een dipje. Bij een depressie blijft het sombere gevoel duren. Door adoptie word je een lid van de nieuwe familie. Je hebt dezelfde rechten en plichten als een biologisch kind.


Als er thuis problemen zijn, kan je tijdelijk in een pleeggezin worden geplaatst. Dat kan voor enkele dagen zijn, weken, maanden of zelfs jaren. Tot er een oplossing is gevonden voor de problemen. Bedoel je wat het verschil is tussen verliefd zijn en gevoelens hebben voor iemand? Ik denk dat het om hetzelfde soort gevoel gaat.


Wat is het verschil tussen een crush en verliefd

Heimelijke gevoelens kunnen soms een voorloper zijn van heftige verliefheid. Crush is een tijdelijke fysieke aantrekkingskracht die snel verdwijnt. Bewondering duurt een langere periode, zoals het. Wat het verschil is tussen lust en liefde. Hoe je het herkent, wat je ermee doet en hoe je voorkomt dat je met een gebroken hart achterblijft.


Waarom een man die jou leuk vindt dat zal laten zien op manieren die je niet verwacht. Wat je kan doen als dat niet het geval is – en hoe dit samenhangt met lust of liefde. Het antwoord is, in feite zijn er veel verschillen tussen de twee. En het is onvoorstelbaar.


Wat is het verschil tussen een crush en verliefd

Het verschil tussen jaloezie en afgunst. Jaloezie is een gevoel waarbij je iets wenst te krijgen wat iemand anders heeft. Het kan gaan om materiële dingen, maar ook karaktereigenschappen of relaties.


Sex is geen liefde zeggen velen. Al heel lang ben ik verliefd op ieman niemand die het weet, ook mijn vrienden, ouders of de persoon in kwestie weten het niet. Ik ben namelijl bang voor de reactie van anderen. Maar waarom is dan mijn vraag. Seksuele geaardheid is dan waar je je seksueel tot aangetrokken voelt, waarbij het voor mij belangrijker is hoe je bent dan wat je doet, waarbij ik vaak als voorbeeld geef: Een homoman die een keer met een vrouw experimenteert is ook niet direct hetero of bi, hij blijft homo omdat dat is wat hij is.


Is inderdaad erg moeilijk te onderscheiden. Er is een jongen nu, en door ervaring weet ik dat het nu gewoon om aantrekkingskracht gaat. Het grootste verschil tussen de kungfu en karate is gemakkelijk te verklaren.


Echter, is het niet alleen het land van herkomst een rol spelen. In het centrum van zowel vechtsporten zijn filosofie, lichaamsbeheersing en toch zo weinig andere dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts