dinsdag 24 mei 2016

Activiteiten op eigen locatie

Kies uit meer dan activiteiten ! Activiteiten op eigen locatie. Goed voor de teambuilding? Het leukste uitje, Ga back to basic!


Eigen locatie zoals een boerderij, camping , bedrijfskantine, trekkershut of bij iemand thuis ? TB Events biedt diverse uitjes, spellen aan die u op elke locatie kunt boeken. Wij nemen alle benodigde materiaal voor bijvoorbeeld een Moorddiner of Minute to Win It! Diner Spel mee naar uw locatie.


BOOM events is een evenementen- bureau en gevestigd in Someren. Boogschieten huren vanaf € 6- € 5-. Een volledige dag pijl en boog schieten op eigen locatie ! Veel van onze activiteiten en arrangementen kunnen op een eigen locatie worden verzorgd. Een personeelsfeest op het eigen bedrijf is een mooie manier om het nuttige met het aangename te combineren.


Activiteiten op eigen locatie

Zo is een bedrijfsfeest op het eigen terrein fiscaal interessant (werkkostenregeling proof) en het is de ideale gelegenheid om medewerkers en partners weer eens kennis te laten maken met het ( eigen ) bedrijf. Onze activiteiten kunnen ook plaatsvinden op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of download de brochures. Maak je eigen feestje bij je thuis! Je kunt op eigen locatie je uitje of evenement organiseren, of op een eigen gekozen locatie.


Op eigen locatie Natuurlijk is mogelijk om op eigen locatie een evenement te organiseren, ook evenementen op maat voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje! Eén ervan is een activiteit te organiseren bij u op locatie! Laat Be Relactive Events met u meedenken en een aantal leuke activiteiten verzorgen bij u op kantoor, terrein, bedrijfshal of kantine.


Activiteiten op eigen locatie

Gegarandeerd dat uw bedrijfsuitje of personeelsfeest een succes wordt en bespaart u bovendien veel kosten. Uitje op je eigen locatie. Veel van de activiteiten kunnen ook op een andere locatie verzorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan een sportterrein of bedrijfskantine. Heb je een eigen locatie in gedachten?


Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Even een frisse neus halen tijdens een vergaderdag op locatie ? Onze zelf ontwikkelde teambuilding activiteiten lenen zich bij uitstek om alle hoofden even leeg te maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden om onze activiteiten op je eigen locatie te doen.


Toch liever een vergadering buiten de deur houden? Handig, want zo stem je je avondje uit precies af op jullie budget. Dit scheelt gedoe achteraf. Kies voor een van de kant en klare arrangementen of stel zelf je uitje samen. Er is genoeg keuze in activiteiten , maar ook met het eten kun je alle kanten op.


Zelfs een combinatie van activiteit en eten is mogelijk. Een moordspel op een locatie naar keuze is succesverzekerd. In een sportkantine, bij jullie op kantoor of gewoon bij je thuis tijdens een familiedinertje, je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.


Iedereen krijgt een spannend script met daarbij toepasselijke outfits om goed in de stemming te komen. Wil je de activiteiten graag op eigen locatie doen in plaats van onze eigen prachtige locatie ? Geen probleem, wij komen graag jouw kant op ! Ondersteuning van events. Outdoor activiteiten op locatie.


Organiseren van outdoor events. Sportdagen voor scholen op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts