maandag 30 mei 2016

Ardennen survival familie

Heerlijk dagen met het hele gezin op een camping in de Belgische Ardennen. Tijd voor jezelf, voor je gezin èn voor een fantastisch survival programma! U Komt aan op camping International in Bomal sur Ourthe, gelegen direct aan de oever van de Ourthe in de Belgische Ardennen.


Veel survival activiteiten en arrangementen voor families in de Belgische Ardennen vlakbij Spa, Theux en Malmedy. Boek nu online een programma bij ons! Hier verzorgen wij zowel één- als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival , teambuilding, gezellighei groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar. De Familie Vakantieweek Ardennen zit vol met survival en adventure activiteiten.


Iedere activiteit neemt een halve dag in beslag zodat u de rest van de dag naar eigen inzicht kunt invullen. Actieve ‘ survival ’ vakantie met de familie. Wilt u een actieve vakantie beleven in de mooie Belgische Ardennen met uw gezin of familie ? Een geschikte familie activiteit, een avontuurlijke tocht door de bossen en weilanden in de Belgische Ardennen. Ardennen Trophy One Overbrug het River Ropes parcours, schiet een schot in de roos bij het boog- en buksschieten en verleg je grenzen tijdens de Off Road Bike mountainbike route.


Op zoek naar de ultieme outdoor survival belevenis? Dan is dit de site voor jou! Onze arrangementen bieden je een unieke Outlive Experience in de Belgische Ardennen.


Activiteiten voor families in de Belgische Ardennen Door de ervaringen die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan met groepen, kunnen wij enkele activiteiten aanbevelen voor families. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor een groep waarin er veel verschillen zitten in onder andere leeftijd en sportiviteit. Vele outdoor activiteiten en arrangementen voor familie groepen in de Ardennen vlakbij Spa. Raften, mountainbiken, langlaufen, kajakken en tokkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Belgische Ardennen.


Ardennen survival familie

Plak hier uw voorkeurs outdoor activiteiten aan vast, en wij garanderen u een prachtweekend! Deze sportieve en actieve vakantieweek staat bol van actie! Je gaat onder andere wildwater kajakvaren op de Ourthe, Pijl- en boogschieten, Abseilen, Tokkelen en nog veel meer. Naar gelang de leeftijd van de kinderen kan er worden gekozen uit talloze leuke en sportieve activiteiten met het gezin.


In de Ardennen is van alles te doen met het gezin. De Ardennen zijn vanuit Nederland makkelijk en snel te bereiken en toegankelijk voor ieder budget. De aankomst is altijd op vrijdag en vertrek is op zondagmiddag.


Ardennen survival familie

Op en rondom het park zijn genoeg outdoor activiteiten te beleven voor een actief weekend in de Ardennen. Kom bij ons survivallen in de Belgische Ardennen. Survival weekend Ardennen. Een lekker survival weekend met activiteiten in de omgeving van Spa.


Je kunt van je welverdiende vakantie in de Belgische Ardennen een actieve vakantie maken door aan de outdoor activiteiten deel te nemen die worden aangeboden op camping Polleur. Dankzij de vele bossen, rivieren, beekjes en heuvels is dit de ideale omgeving voor outdoor activiteiten en survival. Fietsfanaten, wandelaars, liefhebbers van water en mensen die klimmen houden, hoeven zich niet te vervelen in de Ardennen. In de mooie Belgische Ardennen , op een uurtje rijden vanaf Maastricht, organiseren wij leuke outdoor activiteiten en arrangementen voor een actieve ‘ survival ’ vakantie met het gezin of de familie. De keistoere peter -Yannick- die een last minute survival weekend organiseerde voor zijn petekind Geike.


Zoveel beter dan een cadeau van de speelgoedwinkel! YANNICK Voor haar negende verjaardag had ik aan mijn petekind Geike beloofd te gaan kamperen in de Ardennen. Neem deel aan onze activiteit speleologie in de Belgische Ardennen. Duik de grotten in en leg al lopen kruipend en klimmend een leuke route af. Samenwerking is belangrijk bij deze activiteit.


De Belgische Ardennen staan natuurlijk ook bekend om de vele grotten. Een kijkje onder de grond is voor ieder kind een spannend avontuur. De geheimzinnige sfeer van stalagmieten en stalagtieten is ondermeer te zien bij de grotten van Dinant, de grotten van Remouchamps, en de grotten van Hotton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts