vrijdag 6 mei 2016

Groene muur

De groene muur is onlangs herontdekt en wordt momenteel gewaardeerd door architecten, ontwerpers en liefhebbers van woonaccessoires vanwege het enorme potentieel dat het biedt op het gebied van bekleding van binnen- of buitenoppervlakken. In het boek “Wonderplants” staat een foto die mij al een tijdje bijbleef. Deze foto was denk ik wel de belangrijkste reden waarom ik voor donkergroen koos. Op de foto hierboven zie je het plaatje in het boek dat mij inspireerde, zo’n mooi beeld met die groene muur vond ik dat! Een groene muur kan een blijvende invloed op jouw interieur achterlaten.


Onze inspiratie helpt je een groene verf te kiezen, van Histor tot Flexa. Verticale plantenwanden, een levende groene muur , groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Een verticale plantenwand heeft vele voordelen.


Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Het voegt echt iets toe aan de ruimte. Bekijk het bord Groene muur van ebronsveld op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Huis ideeën, Interieur en Muur kleuren. Met interieur posters en wanddecoratie kun je jouw groene muur woonkamer prachtig aankleden. Maar welke posters passen bij een groene muur ? Om eenheid en rust te creëren zijn posters waarin de groene kleur terug komt het mooiste. Hieronder vind je een aantal groene posters die geschikt zijn voor een groene muur. Aan de buitenkant heeft de muur een isolerende werking en beschermt de woning huis tegen de zon en weersinvloeden waardoor de temperatuur in huis op warme dagen omlaag gaat en in koudere dagen blijft de warmte binnen.


Niet alleen de landen ten zuiden van de Sahara, maar ook landen in Noord-Afrika, zoals Algerije, doen mee. De Afrikaanse Unie noemt het dan ook ‘het vlaggenschip van Afrika om bodemsegregatie, woestijnvorming en droogte tegen te gaan. Vandaag geven we je tips over hoe je je stadstuin voorziet van een mooi extra element: een verticale tuin. Naast details over de aanleg van een verticale tuin zullen we ook ingaan op het onderhoud van ervan, zodat iedereen met een stadstuin straks kan genieten van een mooie groene muur ! Eentonig is deze kleur donkergroen op de muur absoluut niet.


Hij lijkt zelfs wel in elke foto een andere kleur aan te nemen! Dat komt natuurlijk door de hoeveelheid licht die op dat moment op de muur schijnt. Dit is vaak zo met rijke, donkere kleuren.


Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Groen wordt steeds meer onmisbaar als kleur in huis. Groen brengt leven in de brouwerij en laat jouw interieur stralen! Of je nu kiest voor legergroen, limoengroen of een grijsgroene tint.


Om het eiland is een muur opgetrokken die niet alleen de zee buiten moet houden, maar vooral ook de vele vreemdelingen die een veilig heenkomen zoeken. Joseph Kavanagh houdt als alle andere jonge mannen en vrouwen gedurende een helse dienstplicht twee jaar lang de wacht boven op de muur. Ik vind een groene muur super mooi, vooral donkergroene muren. Lichtgroene muren kunnen ook erg stijlvol zijn, maar een donkergroene muur is naar mijn idee meer eigentijds en elegant.


Een donkergroene muur maakt je interieur een beetje warmer, een beetje dramatischer, een beetje klassiek, een beetje vintage, en vooral super mooi. Werkplek Normandy Grey groene muur. Dit mooie thuiskantoor hebben we gevonden bij Avenue Design Studio. Voor een klant in Amsterdam, heeft Holly deze studio ontworpen en ingericht. Het kenmerkt zich met een frisse minimalistische uitstraling, waarvan de mooie groene muur een grote blikvanger is geworden.


Groene muur

Deze prachtige groene kleurtint is geïnspireerd op een groene muur in de ontbijtzaal van Calke Abbey. Het is een rijke en traditionele groene kleurtint, die zowel gebruikt kan worden voor de muur als voor houtwerk. De takken van de bloeiwijze zijn vaak rond. De met een witachtig waslaagje bedekte of groene stengel- en schutbladen zijn ook bij de voet kaal.


Zeegroene muur bloeit van mei tot in augustus met witte, - mm grote bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts