donderdag 12 mei 2016

Groene gemeente

Huiseigenaren die meedoen aan dit initiatief worden volledig ontzorgd. Officiële site van de gemeente Groningen. Dé plek voor inwoners en ondernemers voor informatie van de gemeente. Eenvoudig, duidelijk en snel. Heerlen, Emmen en Lelystad groenste steden van Nederland.


Op september presenteerde Wageningen UR de ranglijst van de groenste gemeenten van Nederland. Gekeken werd specifiek naar de hoeveelheid openbaar groen per vierkante meter in de bebouwde kom per woning. Hier vindt u alle informatie, nieuwsberichten en dienstverlening van gemeente Rotterdam.


De gemeente Drimmelen heeft een wettelijke onderwijshuisvestingsplicht. Maak online uw afspraak. Lees het nieuws op Informeer Online. Schadeclaim, klacht over de gemeentelijke organisatie, niet eens met een besluit van de gemeente , compliment geven aan de gemeente.


Een groene gemeente is goed voor gezondheid en welbevinden, versterkt de biodiversiteit, beperkt de gevolgen van hitte, wateroverlast en droogte en verbetert de luchtkwaliteit. Je moet er natuurlijk wel voor open staan, maar als je het eenmaal wilt zien dan kun je het ook niet meer ontkennen: Onze gemeente wordt steeds groener! Ik denk echter niet dat dit is met wat ze bedoelen met de “ groene gemeente ”. This video is unavailable. De Ronde Venen is een groene gemeente met een rijke cultuurhistorie.


Groen Gemeente vacatures. In de gemeente kunt u varen, duiken, zwemmen, wandel-, fiets- of vaartochten en nog veel meer! Het Lint, de recreatieve wandel- en fietsroute komt op de plek van de oude A9.


In overleg met de overkoepelende scholenstichting SKOD vraagt het college aan de raad te kiezen voor nieuwbouw voor De Stuifhoek, en op langere termijn renovatie of nieuwbouw voor Den Duin. Wanneer u verhuist naar of binnen Bernheze moet u dat melden bij de gemeente. Nieuwbouwwoningen in Bernheze. Dat gebeurt van half oktober tot eind januari.


Afspraak maken Meer onderwerpen. De slogan van Herne is: Herne, het groene kwadrant. Hiermee wordt zowel op de ligging van Herne in het Pajottenland gezinspeel als op het landelijke karakter van de gemeente. Hernes mascotte is Jef Kwadrant (vergelijk met het groene kwadrant). Met digitale producten en diensten en alle informatie voor bewoners en bedrijven in de gemeente.


Gemeente Westland is een veelzijdige gemeente met meer dan 100. Haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is een belangrijke economische motor. Welkom bij de Gemeente Goes. Op deze manier kun je zonder veel moeite en geld meehelpen aan een betere wereld en gebruik maken van duurzame energie. Zo werkt het aanmelden.


Subsidie Vergroen je buurt voor het verbeteren, leuker maken of uitbreiden van het aantal planten in uw buurt. Misschien past de nieuwe zorgverzekering van de gemeente en DSW bij u. Bellen met de gemeente. Bekijk de aangepaste openingstijden van de gemeente tijdens de feestdagen. Kijk naar de mogelijkheden. Bekijk de film en folder waarin we Utrecht laten zien met cijfers en mooie beelden.


Groene gemeente

Lever grof snoeiafval, zoals takken, bij ons in. Eerder dit jaar is de gemeente al gaan werken op afspraak, zodat inwoners op een passende locatie meteen door de juiste persoon worden geholpen. Het bezorgen van reisdocumenten is een volgende stap in de dienstverlening. Burgemeester Koos Wiersma is blij met deze nieuwe service van de gemeente : “Wij willen dichtbij onze inwoners staan. Steeds meer gemeenten en stadsgewesten verstrekken subsidie om de toepassing van groene daken en groene gevels te stimuleren.


Hieronder vindt u een per gemeente voor welke vergoeding(en) u in aanmerking komt en waar u deze kunt aanvragen. Informeer bij uw gemeente naar de voorwaarden en de aanvraagformulieren. In onze mooie gemeente is altijd wat te doen: of je hier woont, werkt of op bezoek komt.


Groene gemeente

Check hier onze agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts