woensdag 18 mei 2016

Mintgroen verf

Ook Flexa Creations – Early Dew is erg mooi! Bij de bouwmarkt staat er vaak een apart schap met allemaal grotere kleurenstalen in de Creations serie die je makkelijker thuis kunt gebruiken om de juiste kleur te bepalen. Cocina serena de aire country, cocinas blancas modernas, cocinas nordica, decoración cocinas, decoración mint , estilo nórdico.


Sinds een jaar of twee zie je deze trendkleur steeds meer opkomen in ons interieur, niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat deze kleur makkelijk combineerbaar is met vele andere kleuren. Mint is super populair als kleur in een interieur. Daarom kijken we vandaag eens naar een aantal mooie mint interieurs.


Een onderdeel van de pastel trend is de kleur mint. Deze mint groene muur staat nu mooi bij het bamboe behang achter het bed en het geeft de kamer wat warmte. Maar wel leuk om te zien hoe een kleur op de muur steeds in een andere setting of woonstijl toegepast kan worden. De frisse tint mint groen houdt een ruimte fris maar past toch ook goed bij warme tinten. En als ik weer een muur heb geverfd of we gaan verhuizen dan vul ik deze post uiteraard aan met weer nieuwe kleuren!


Mintgroen verf

Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur. Het is dan alleen wel belangrijk dat je de juiste kleur en plek kiest, want anders kan het helemaal verkeerd uitpakken. Zorg voor een verrassende kleur in huis met deze goed dekkende en matte muurverf. WOW muurverf is nergens goedkoper en is verkrijgbaar in diverse soorten.


Deze muursticker past prefect op de muur in de kinderkamer. Inhoud: 2ml (goed voor ongeveer m2). Licht Mint groene slaapkamer decoratie ideeën Mintgroen heeft vele stemmingen, van diepere, aardse tinten tot onregelmatige tinten zoals schuim van de zee. Licht of bleke munt wordt meestal ervaren als een koele, rustige kleur als gevolg van zijn associatie met de natuur.


Als je zelfs dat té overheersend vindt, dan zou je ook nog ervoor kunnen kiezen om een lambrisering te creëren door alleen het onderste gedeelte van de muur te schilderen. Bestel direct op histor. Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. See more ideas about Home, Room decor and House styles.


I thought with the anticipated release of Shades of Grey on Valentine’s day, it was very appropriate to talk about bedrooms and the color grey. Meest vaak, ontwerpers raden het kiezen van mint kleur keuken, maar niet om dezelfde schaduw van de muur. In tegenstelling tot de woonkamer, de keuken, het zal er niet heel geschikt.


Mintgroen verf

Ziet er veel interessanter keuken mint kleur in combinatie met de witte muren, plafond en vloer. Bekijk meer ideeën over Huis ideeën, Muur kleuren en Muurkleuren. De beste kleur kiezen begint bij een goed kleurenplan. Ook wanneer je maar één kamer schildert is het goed om een kleurenplan voor het hele huis te maken. Welke kleur op welke muur ? Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.


Van heldere kleuren tot pastel. Hou je het graag rustig? Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende.


Mintgroen verf

Kleur op de muur in ons vorige huis in de Bollenstreek Voor diegene die mij al een paar jaar volgen kennen waarschijnlijk ons vorige huis in de Bollenstreek nog wel. Kies dan voor multicolor. Inmiddels wonen we hier al een paar jaar niet meer maar nog steeds krijg ik geregeld de vraag welke kleuren op de muren zijn gebruikt. Mintgroen is een kleur die heel veelzijdig kan worden toegepast en daardoor heel verrassend kan werken in verschillende interieurs. De stijl hoeft niet per se romantisch, klassiek of brocante te zijn, maar past ook in een stoer interieur.


Wel had ik voor een muur van mbijna de hele pot verf nodig voor lagen. Ook stond deze kleur bij de blauwe kleuren maar is het veel meer een hele donkerpaarse kleur , wat mij wel tegenvalt. Deze kleur zal de komende maanden leidend zijn, alhoewel dit wat uitdagingen oplevert omdat hij niet in elke ruimte kan worden gebruikt.


Breng deze kleuren muurverf bij voorkeur aan op een enkele muur zolang de woonkamer maar ruim daglicht heeft en voldoende breed is, dan is het prima mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts