donderdag 5 mei 2016

Dienstencentrum de meersenier

Dienstencentrum de meersenier

Wat er allemaal gebeurt, daar vertellen we hier over. Heeft u een vraag rond een nieuwsbericht? Wilt u zelf graag ‘reporter’ worden en deze berichtjes schrijven? Beste, Een jaar is zo voorbij. Soms kan er in een jaar kan zoveel veranderen.


Zo was het een bewogen jaar in dienstencentrum De Oever. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Geen evenementen op deze locatie. Je moet de lunch minstens één dag op voorhand reserveren: de prijs is €. Senioren die in tstad wonen betalen maar 6. Ce n’est sûrement pas la première fois que vous entendez le terme résidence-se.


Wat mag u verwachten van een assistentiewoning? Services and products: Service residences, Private nurse. Petanquebaan Er werden geen activiteiten gevonden op deze locatie.


Zing je een toontje hoger of lager, het maakt niet uit. Onze gezellige spelnamiddag voor de liefhebbers van gezelschapsspellen zoals kaarten – samba-canasta – boggelen – rummikub – ook monopoly – maar ook praten en veel lachen. Voor de winterdagen kan het gezelschapsspel een goede invulling geven voor een prettige en gezellige namiddag en een goede babbel hoort daar natuurlijk ook bij. Een oproep aan onze leden, Kom Uw namiddag koffie bij ons drinken.


Mensen ontmoeten en ontspannen, hulp en een antwoord op je vragen. Kom naar het dienstencentrum in jouw buurt! Deze activiteit is enkel voor onze lotgenoten ! Gratis voor Naboram-leden. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van euro. U bent al lid voor een jaarlijkse bijdrage van euro ! Peggy is vandaag naar haar nieuwe thuis.


Locatie Polyvalente zaal of expohal. Antwerpen - Sint-Nicolaasplaats 7-8. Met een uitgebreide waaier aan activiteiten en de mogelijkheid om te lunchen moet het een ontmoetingsplaats worden. Vous ne voulez plus passer trop de temps à gérer l’administratif : la résidence-. Gelieve een lijst aan te maken.


Bosep Studiebureau voor Electro Technieken. Sta, Sint-Andriesplaats 24. Inhoud vrijwilligersvacature. Begeleiden en ondersteunen van activiteiten in een dienstencentrum.


De Meersenier , Sint-Nicolaasplaats 7-8. Dienstencentrum De Fontein en dienstencentrum Hoge Weg. Ze heeft pijn en de optie operatie is evident. Het asiel kan een deel betalen, maar een bijdrage vanwege diegenen die dit dier willen helpen is uiteraard welkom.


Ruud Tax‎‏ موجود على فيسبوك. Foto’s Ludo Cammaert Tamara Claes Jef De Caerlé Ilse Discart Tom Nuyens Katrien Van de brul Gina Van Nerum L. Agapi Shekhoyan-ը Ֆեյսբուքում է: Միացեք Ֆեյսբուքին Agapi Shekhoyan-ին և այլ ծանոթ մարդկանց հետ կապվելու համար: Ֆեյսբուքը մարդկանց տալիս է կիսվելու. Alle eventlocaties op Out.


Niet te missen activiteiten deze week. De Dag van de Zorg was een groot succes. Absolute publiekstrekkers waren de nieuwbouwprojecten Gallifort en. Partners van onze lotgenoten zijn welkom op deze infoavond !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts