dinsdag 31 mei 2016

Appartement te koop knokke deva

Immo Deva - Real Estate - Knokke. Misschien kunnen wij u verder helpen? Gelieve dit formulier in te vullen, dan nemen we contact met u op. Alleenstaande villa met Zuid-West georiënteerde tuin in een rustige residentiële buurt te Westkapelle op slechts 5min.


Smaakvol ingericht appartement centraal gelegen op de Leopoldlaan vlakbij de winkels van de Lippenslaan. Nieuw, zuidgericht app. Ze realiseerde in die tijdspanne o. Meer info over knokke -heist Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle appartementen te koop. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod.


Appartement te koop € 279. Kalmthout Kapellensteenweg 398. Luxe appartementen met ruime terrassen omgeven door parktuin. U wil een appartement kopen?


Zie je een appartement in Knokke -Heist wel zitten? Of ga je toch liever voor nieuwbouw of een huis in Knokke -Heist? Kijk dan zeker eens tussen de woningen die Dewaele te koop aanbiedt. Wist je trouwens dat je in Knokke -Heist geen gemeentebelasting moet betalen? Dit en nog meer weetjes kun je lezen in ons blogartikel!


Mooi appartement met slaapkamers aan de zonnekant van de Paul Parmentierlaan te Knokke. Gunstig gelegen tussen de Elizabetlaan en de Zeedijk, vlakbij de Lippenslaan. Inkomhal, gastentoilet, een ruime en. Een appartement kopen in of rond Knokke ? Dewaele heeft een breed gamma aan (nieuwbouw) appartementen.


Appartement te koop knokke deva

Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen. Visitez un appartement modèle! Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Dicht bij zee, in Knokke Zoute.


Liv’immo Knokke is een erkend vastgoedkantoor dat bemiddelt in verkoop en verhuur op jaarbasis van uw eigendom! Te koop : Smaakvol gerenoveerd appartement met frontaal zeezicht te Knokke - Duinbergen. Knokke -Zoute: Tuin- appartement van 163m² met groot zonovergoten terras en mooie tuin. EXCLUSIEF TE KOOP – NIEUW: RUIM APPARTEMENT TE CENTRUM KNOKKE Lichtrijk appartement (m²) in een recente residentie te hartje Knokke. Twee volwaardige slaapkamers, beide verbonden met terras.


Appartement te koop knokke deva

Ruime badkamer plus aparte douchekamer. Gelegen op de lippenslaan met een facade van meter en een open zicht op de dumortierlaan. Exclusief te koop bij IMMO BROWN: Instapklaar 2-slaapkamerappartement te koop nabij het Driehoeksplein in het Zoute, met magnifiek frontaal zeezicht en aangenaam zuidgericht terras achteraan. Indeling 5de verdieping: Gang die de slaapkamers verbindt met de leefruimte en keuken is voorzien van een apart toilet en een ingebouwde vestiairekast. Groot zonneterras aan de achterzijde van het gebouw met zicht op de polders.


Ontdek het ruimste aanbod appartementen op Zimmo. Wij helpen u graag verder. U zoekt een huis, villa, appartement of nieuwbouw dat te koop staat in Knokke Zoute? Aan de kust, dicht bij de zee?


Appartement te koop knokke deva

UNIEK AANBOD OP DE ZEEDIJK TE KNOKKE ! Te koop - Knokke Knus appartement met slpks en terras In het centrum van Knokke , aan de zonnekant van de Lippenslaan, bevindt zicht dit aangenaam appartement met slaapkamers en terras. Indeling: inkom met toilet, leefruimte met open ingerichte leefkeuken, berging met aansl. Studio te koop in Knokke , slpk.


Vind appartement te koop in knokke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts