vrijdag 6 mei 2016

Rommelmarkt de filoetjes

Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Het team “De Filoetjes ” is verantwoordelijk voor de organisatie van de rommelmarkt en kinderfoor te Roeselare. Waarbij de kinderen mits aankoop van een speelkaart van € 5;- een waaier aan activiteiten kunnen doen.


Rommelmarkt de filoetjes

Voeg jouw markten zelf GRATIS toe! Op deze kan je spullen ruilen, verkopen of gratis weggeven. Aarzel niet om vragen te stellen bij. Dé gezelligste rommelmarkt van Brabant. Zeker een bezoekje waard.


The latest Tweets from Rommelvlooienmarkt. De Filoetjes organiseren op zondag april opnieuw een grote rommelmarkt op de parking van de Hubo op de Brugsesteenweg, in de Rolariusweg, de Gitsestraat en in wijk Siberië. De werkgroep rommelmarkt is zeer blij met de investering die fc winterswijk heeft gedaan. Een nieuwe speciaal voor ons ontworpen grote dichte huifaanhanger, voor de ophaaldienst. Sint-Jansvliet rommelmarkt in Antwerp, reviews by real people.


Rommelmarkt de filoetjes

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Antwerp and beyond. Fotos hochladen Bewertung schreiben. De Eland Wellness House.


The website is created in unavailable , currently located in Netherlands and is running on IP 212. De organisator kan bij de Milieudienst – tel. Rommelmarkt Dageraadplaats in Berchem, reviews by real people.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts