vrijdag 20 mei 2016

Ipad resetten zonder wachtwoord

Ipad resetten zonder wachtwoord

Versleep de schuifknop om het apparaat uit te schakelen. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt. Met deze reset verwijder je alle locatiegegevens van je iPad. Pad resetten zonder wachtwoord. Heb je geen toegang tot je iPad , omdat je bijvoorbeeld je wachtwoord kwijt bent?


Deze modus kan u helpen om iOS eenvoudig updaten. Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet. Dit is niet mogelijk door een aantal knoppen in te drukken.


Soft reset of een hard reset? Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat je de iPad moet resetten. Als je iPad wat trager is dan normaal, of apps niet zo vloeiend lijken als ze behoren te zijn, kan het helpen de iPad opnieuw op te starten. Als je deze code vergeten bent heb je geen toegang meer tot je iPad.


Dit artikel beschrijft de methode om alsnog in te kunnen loggen op je iPad zonder de toegangscode te gebruiken. De iPad is zo goed beveiligd dat je niet direct in kunt. Zelfs als u het iPad - wachtwoord bent vergeten, kunt u nog steeds eenvoudige methoden krijgen om een uitgeschakelde iPad zonder wachtwoord te herstellen. Ik hoop dat je eenvoudig een iPad kunt resetten. Verbind de iPad met de USB-kabel met je computer.


Indien niet automatisch: openop de computer. Wanneer om een wachtwoord wordt gevraag dat je niet hebt, haal de USB-stekker uit de iPad (niet uit de computer). Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. In de meeste gevallen moet je enkele minuten wachten na het te vaak verkeerd invullen van de toegangscode. Soms gebeurt het dat uw iPad vastloopt en op geen enkele opdracht reageert, of simpelweg niet op de normale manier wil opstarten.


In deze gevallen kunt u terugvallen op een alternatieve manier om uw iPad te resetten. Druk tegelijkertijd de stand-by knop en de Home button in. De Home button is de ronde knop aan de onderkant van uw iPad.


Een vergeten wachtwoord voor een iOS apparaat opnieuw instellen. Er zijn weinig dingen irritanter dan een vergeten toegangscode. Vervolgens wis je de iPad , vul je alle gegevens in maar kies je voor het instellen zonder toegangscode. Nu de iPad leeg is kun je een backup terugzetten en vervolgens een nieuwe toegangscode.


Zijn er nog andere opties om deze iPad te unlocken? Tunes bevat een Restore optie die al uw inhoud af van het apparaat te verwijderen en terug te sturen naar de. In dit artikel zetten we drie tips op een rij om hem te herstellen.


Hierdoor kun je niet meer bij je gegevens en moet je de iPad eerst wissen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Helaas zit er niets anders op dan je iPad te wissen: heb je eenmaal te vaak een verkeerde toegangscode gebruikt, dan kun je simpelweg niet meer in je iPad. Nu zie ik dat veel mensen met het probleem van het activeringsslot zitten.


Ipad resetten zonder wachtwoord

Apple ID wachtwoord vergeten. Hoe kom ik in contact met de opsporingsdienst die hem kan resetten. Uw wachtwoord wijzigen of resetten U kunt uw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als u het bent vergeten. Alleen dit wachtwoord heb ik niet, en mijn bedrijf heeft geen contact meer met deze man (vanwege manier hoe persoon is ontslagen).


Gebeurt dit niet, dan moet je het apparaat handmatig metsynchroniseren. De enige manier om het op te lossen is om het te resetten. Als je na het resetten of terugzetten van je iPad merkt dat er toch iets meer verwijderd is dan je wilde, kun je een back-up terug zetten.


Tenminste, als je regelmatig je iPad aan hebt gesloten aan de computer, zodat er een back-up gemaakt is. De iPad , de Safari browser en andere apps kunnen locatiegegevens opslaan om de werking van de desbetreffende app te verbeteren. Daarna wist de iPad automatisch alle gegevens op uw tablet. Als uw computer uw iPad herkent, maakt hij automatisch een back-up van uw gegevens.


Klik aan de linkerkant op het iPad icoontje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts