donderdag 5 mei 2016

Serviceflats lanaken

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Residentie Molenhoek Hét woonzorgproject in het centrum van Lanaken , waarin uitmuntende architectuur, maximaal comfort, zelfstandig wonen en professionele zorg centraal staan!


Gelegen aan de Arkstraat en het Molenweideplein, en op wandelafstand van het kerkplein. Hét woonproject in het bruisende centrum van Lanaken , waarin uitmuntende architectuur, maximaal comfort, zelfstandig wonen en professionele zorg centraal staan, en dit alles op een toplocatie! Residentie Molenhoek biedt volwaardige appartementen aan met een ruime woonkamer, hedendaagse badkamer, volledig ingerichte keuken, berging, één en twee slaapkamers en een riant al dan niet overdekt.


Seniorie Hof Ter Eycken. Een mooie en comfortabele serviceflat is belangrijk, maar in Eiken is dat maar het begin. Wij willen onze bewoners net uit het isolement van hun eigen flat halen en laten proeven van sociaal contact, de groene omgeving, het fijne centrum van Lanaken , onze vele activiteiten.


Serviceflats lanaken

Met de vergrijzing zijn serviceflats in de verhuring enorm gegeerd. En later beschik je dan meteen over de ideale locatie en zorgverlening, wanneer je er zelf gebruik van wil maken. Kortom, project ‘Drie Eiken’ is een opportuniteit voor iedereen die wil genieten van een zorgeloos verblijf en een uitstekende investering met toprendement. In Lanaken geven we voorrang aan inwoners van eigen gemeente.


Men is inwoner van Lanaken indien men de afgelopen jaar voorafgaand aan de toewijzing van een assistentiewoning onafgebroken in het bevolkingsregister van de gemeente Lanaken staat ingeschreven ofwel gedurende minstens jaar in andere perioden. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Limburg. Het Sociaal Huis van Lanaken beschikt over flats.


Serviceflats lanaken

De serviceflats beschikken over een woonkamer met kitchenette, slaapkamer, badkamer met douche, berging en terras. Uitgezonderd de gemeenschappelijke delen zijn ze niet bemeubeld. De nachtploeg van woonzorgcentrum Ludinaca is standby bij alarmmeldingen van de residenten gedurende de nacht. WZC Ludinaca bevindt zich in het hartje van Lanaken.


Het gezellige centrum met zijn winkels en vele theehuisjes liggen op enkele stappen lopen. Het fonkelnieuwe Ludinaca biedt een breed scala van zorg-, woon- en begeleidingsformules aan, zowel voor een tijdelijk als voor een vast verblijf. Vergelijk bedrijven in de regio Lanaken O. Huyse Fliedermael, De Shelter, OCMW Sociaal.


Serviceflats St-Jozef - Dagzorgcentrum De Schakel. Het nieuwe gebouw kreeg ook een nieuwe naam, nl. Ludinaca verwijst naar Lanaken dat in het jaar 8zo genoemd werd.


Meer dan jaar ervaring in immo. Zimmo helpt jou je droomwoning te vinden. De Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de plaatsingsprocedure goedgekeurd voor het vervangen van de sanitaire warmwaterleidingen in de serviceflats. De kosten worden geraamd op 85. Lanaken - Eergisteren maandag heeft de Raad van het OCMW beslist tot de aankoop van het genoemde kloostergebouw.


Even voordien had het college van burgemeester en schepenen daarvoor het licht op. Gezonde lucht, veel wandelruimte in het groen, WZC Bessemerberg lijkt wel de ideale plaats om te genieten van een welverdiende rust. WZC Bessemerberg biedt een breed scala van zorg-, woon- en begeleidingsformules aan, zowel voor een tijdelijk als voor een vast verblijf. Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject.


We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en assistentiewoningen en zijn ook actief binnen commercieel vastgoed en studentenhuisvesting. Functioneel ingerichte flat van m² (terras van m²). De indeling is als volgt: € 745. Overeenkomst serviceflats Lanaken TUSSEN, (Versie ). OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van LANAKEN , inrichtende macht van de serviceflats Lanaken , vertegenwoordigd door de Heren Michel Stevens, Voorzitter, en Antoine Beckers, Secretaris, hierna OCMW genoem EN, Mevrouw, Mijnheer geboren te vertegenwoordigd door (eventueel) hierna bewoner genoemd WORDT OVEREENGEKOMEN.


Serviceflats lanaken

Cynthia ontmoet Ed Somers in Lanaken op de werf van Eiken voor een stand van zaken. Daarna neemt Ed haar mee naar Genk waar ook het Hof van Gan steeds meer vorm begint te krijgen. Lanaken - In het centrum van Lanaken sloopt een aannemer momenteel de oude campus van het woonzorgcentrum Sint-Anna. Begin oktober verhuisden de bejaarden naar de nabijgelegen nagelnieuwe complex. Een hedendaags ontwerp garandeert niet enkel functionaliteit maar ook huiselijkheid.


Deze appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime leefruimte, badkamer, keuken, privéterras, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Vlaams-Brabant (PDF) serviceflats en assistentiewoningen in West-Vlaanderen (PDF) Voor info over een specifiek serviceflatgebouw of groep van assistentiewoningen (prijzen, wachtlijsten, ed.) kunt u het best de serviceflat of assistentiewoning van uw keuze contacteren via de contactgegevens hierboven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts