dinsdag 17 mei 2016

Iphone is geblokkeerd verbind met itunes

Als u uw apparaat niet kunt bijwerken of herstellen met de herstelmodus, of als u de herstelmodus niet kunt gebruiken in verband met kapotte of vastzittende knoppen, kunt u contact opnemen met Apple Support. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat. Deze is nu geblokkeerd , verbind metstaat eronder. Dat werkt niet, want deze is hier niet gesynchroniseerd.


Probeer nu de herstelmodus, maar dat gaat ook niet werken, want we hebben inmiddels een andere wifi code. Kies eerst een manier om uw apparaat te wissen Tenzij u een reservekopie hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, kunt u de gegevens op het apparaat op geen enkele manier bewaren. Deblokkeren via verbind met iTunes. Verbind je gsm met je computer en startop.


Ik dacht dus dat het iets met de was , maar was dus niet zo. Dat heb ik gedaan en krijg ik in mijn scherm dat ik een onbekende fout melding heb. HELP Ipod van mijn dochter is geblokkeer vraagt om te verbinden met itunes. Tunes of als je niet metkunt verbinden. Sluit je toestel aan op de computer waarop je-account staat.


Iphone is geblokkeerd verbind met itunes

Word je gevraagd om een wachtwoord kun je het proberen via een andere computer of moet je kiezen voor de. Het fabriek reset protocol is effectief voor zowel meten zondergebruik. Als het symbool niet verschijnt, kan deze assistent voor probleemoplossing u helpen. Hallo, Ik heb gisteren mijn mobiel ontvangen ik heb er een abonnement op.


Tijdens het instellen van mijn mobiel ben ik mijn toegangscode vergeten en ik had geen tijd nog om eenaccount aan te maken. Als jouw toegangscode geblokkeerd is moet je vaak wachten tot de resterende tijd over is. Je kanop de website van apple downloaden voor windows. In dit artikel geven wij een aantal tips die je kunt toepassen.


Iphone is geblokkeerd verbind met itunes

Dat heb ik al gedaan, maar ik krijg een schermpje naar voren dat hij niet metverbonden kan worden omdat ik geen toegangscode heb ingevoerd (wat dus niet kan omdat hij geblokkeerd is). Als dit niet het geval is , geef jede opdracht om te synchroniseren met je apparaat. Wacht totdat het maken van de reservekopie is voltooid. Apple zou echter Apple niet zijn als deze functie niet wat slimmer in elkaar zat. Pad van mijn broer geeft volgende boodschap… IPAD is geblokkeerd , verbind met iTunes.


Tunes zal een iOS-apparaat in herstelmodus direct herkennen. De enige manier om het op te lossen is om het te resetten. Mijn moeder (jr) heeft verkeerde codes ingetikt. Viaop computer probeer ik maar daar geeft hij aan dat de ipad van mijn moeder met eenwachtwoord beveiligd is. Hij zegt dat ik dat moet aangeven op de ipa maar die krijg ik niet meer van het storingsbeeld af.


Iphone is geblokkeerd verbind met itunes

Kreeg hem terug en hij was geblokkeerd ! Een Ipod Touch Der stond maak verbinding met ITunes. Heb ik net gedaan en gewacht tot verbinding maken. Tunes is een programma van Apple waar u uw muziek, films, en apps in kwijt kunt.


Ook kunt u viaverbinding maken met deStore, waar u films, muziek en apps kunt aanschaffen. Soft reset of een hard reset? Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat je de iPad moet resetten. Als je iPad wat trager is dan normaal, of apps niet zo vloeiend lijken als ze behoren te zijn, kan het helpen de iPad opnieuw op te starten. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek.


Het daadwerkelijke display is kleiner. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’-groep. In jouw geval raad ik je aan om je toestel te verbinden met iTunes.


Neem anders even contact op met Apple zodat zij je. Het toestel is niet gesynchroniseerd metomdat het al geruime tijd in de kast ligt. Hoe krijg ik dit terug aan de praat. Wat onhandig dat je telefoon is geblokkeerd ! Deze melding krijg je bij iOS alleen als de toestelvergrendeling code te vaak verkeerd hebt ingevoerd. In dit geval kunnen wij niets voor je betekenen, maar valt dit volgens het wereld wijde web zelf op te lossen.


Met deze uitleg kom je erachter hoe je dit doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts