dinsdag 3 mei 2016

Facebook afschermen voor vreemden

Facebook afschermen voor vreemden

Zo kun je bijvoorbeeld aangeven voor wie alle toekomstige berichten op je tijdlijn zichtbaar zijn, maar hoe zit het dan met alles wat je in het. Deze pagina toont hoe je account te verbergen voor vreemden. Ik wil graag mijn profiel afschermen , dus dat alleen mijn profielfoto te zien is.


In dit artikel leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat. Als je je profiel volledig wilt afschermen kun je je account tijdelijk deactiveren. Al je gegevens worden dan bewaar maar zijn onzichtbaar voor iedereen, totdat je besluit om je account opnieuw te activeren. You must to continue.


Ga in je album naar de foto die je wil afschermen voor de buitenwereld door erop te dubbelklikken. Houd er rekening mee dat je bij het plaatsen van berichten alleen kunt kiezen uit vrienden, openbaar of aangepast. Met aangepast sluit je bepaalde personen uit of toon je het bericht aan een kleine selectie.


Je kunt niet kiezen voor vrienden van vrienden. Iedereen die op mijn naam zoekt en op mijn profiel komt ziet mijn profielfoto. Kan ik instellen dat je die foto alleen ziet als we vrienden zijn?


Ononoverzichtelijk, onduidelijk gecommuniceerd als er iets verandert, weinig transparant, veel te veel vinkjes,. Je omslagfoto’s zijn altijd zichtbaar, voor iedereen, bevriend of niet. Deze kan je niet afschermen , dus hou daar rekening mee. De enigen voor wie ze niet zichtbaar zijn, zijn geblokkeerde personen. Overmorgen, in mijn laatste blog, laat ik zien hoe je iemand blokkeert.


Facebook afschermen voor vreemden

Wat je misschien niet weet is dat je profiel informatie mogelijk voor iedereen zichtbaar is. Het is daarom belangrijk om even naar je instellingen te kijken. Maar goe FB operates in mysterious ways dus ik hou mn bedenkingen maar voor me.


Dus niet alleen voor jouw vrienden. Wil je dat niet, dan zet je de instelling van ‘iedereen’ naar ‘alleen ik’. En nu: Instagram account en profiel privé maken (nieuwe manier) 1. De nieuwe app heeft als doel jouw privacy op internet bewaken en verbeteren. Jumbo: de app voor jouw privacy.


Facebook afschermen voor vreemden

Om die reden heeft het de knop waarmee je vanuit de Messenger-app offline kunt gaan diep in het instellingenmenu verstopt. De profielen worden niet alleen gebruikt voor phishing. Het wordt steeds moeilijker om je online privacy te waarborgen. Mijn eigen FB-pagina is afgescherm voor vreemden , alleen mijn vrienden kunnen meekijken.


Ik heb de baas van hen aangeschreven, maar tot nog toe geen antwoord gekregen. Bij elke instelling zal ik uitleggen wat de effecten zijn en zodoende kan je altijd zelf bepalen wat je wel en niet wil afschermen voor vreemden. Laten we simpel beginnen. Heel simpel en nu alleen nalopen hoe jouw profiel eruit ziet op. Op deze manier kun je zien hoe je tijdlijn of pagina eruit ziet voor anderen (bijv. vrienden, bezoekers of onbekenden).


Hieronder zie je de zogenaamde Smart Lists. Door je profielgegevens enkel te delen met jezelf, of eventueel met vrienden, beperk je de kans dat vreemden zonder dat je het weet jouw politieke voorkeur, geloofsovertuiging of seksuele voorkeur te weten komen. Hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen. Ik kom tot de veronderstelling dat iedereen mijn facebook pagina kan bekijken.


In deze categorie scheiden we daarom het kaf van het koren, zodat je zeker weet dat je echt een goede gratis app te pakken hebt. Voor het Android besturingssysteem zijn meer dan anderhalf miljoen apps te downloaden waaronder vele chat apps. Dit is de app winkel voor alle Apple apparaten.


Het zorgt er eveneens voor dat zij ook precies zien wat u aan het doen bent of wat u online post.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts