dinsdag 11 augustus 2015

Strijd der seksen opdrachten

Strijd der seksen opdrachten

De teams nemen plaats aan hun kant van het decor en spelen in verschillende teams de strijd der seksen. Soms moet je het alleen doen, maar regelmatig zal jouw team je helpen…. Stel je voor: je verdeelt je gasten in een groep mannen en een groep vrouwen. Tussen hen in ligt een eenvoudig speelbord en twee pionnen. Het speelbord bevat twee grote cirkels waarop de pion van de mannen en de pion van de vrouwen d. Strijd der seksen Hoeveel weet je over het andere geslacht?


Op het matje Probeer deze opdrachten maar eens uit te voeren op het matje. Wie het eerst lacht Ben jij grappig? Dan ben je de ideale kandidaat voor deze opdracht. Dit is de strijd der seksen.


Bewijs voor eens en altijd dat jouw geslacht beter is dan het andere. Verdubbel je inzet door opdrachten goed uit te voeren. Lukt het hen wel of niet? Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere.


In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma, zoals een muziekronde en het letterpakkenspel. Zoals de naam al zegt speel je met een team jongens tegen een team meisjes.


Nu is er eindelijk de kans om eens écht eerlijk te zijn tegen de andere sekse. Natuurlijk is het in dit spel heel belangrijk om jezelf in te kunnen leven in de ander want alleen zo kan de strijd gewonnen worden! Een opdrachten spel is een leuke activiteit voor een feestje. De eeuwenoude strijd der seksen ! Maar deze avond wordt dan eindelijk het bewijs geleverd dat uw geslacht beter is dan het andere. Onder leiding van onze eigen Channel Sjanzen en Stijl Bedrand nemen twee teams het tegen elkaar op in een aantal uitdagende spelrondes.


Varend door ons mooie Westland moeten de teams een tal opdrachten tot een goed einde brengen. Spanning, sensatie en doorspekt met heel veel. De grote strijd tussen de twee geslachten. Olympische Spelen: strijd der seksen.


Wat is er leuker dan wat competitie tussen de twee seksen ? In verschillende disciplines kunnen de mannen en vrouwen zich van hun beste kant laten zien om uiteindelijk de beker omhoog te kunnen steken en te zegevieren! Oh heerlijk, dit spel is ideaal om tijdens Oud en Nieuw of andere feestjes te spelen. Het is, net als op tv, de strijd der seksen … De jongens tegen de meisjes… of de meisjes tegen de jongens.


Strijd der seksen opdrachten

Een eeuwig durende strijd natuurlijk, maar met dit spel is het binnen een uur bepaald. Altijd een leuke strijd : de strijd der seksen. Wie zijn er dit keer sterker, slimmer, sneller of behendiger? In verschillende rondes komen er vragen en opdrachten voorbij, bijvoorbeeld het letterpakken spel, de lichaamsdelen op het matje, uitbeelden en nog veel meer.


Beantwoord vragen en voer opdrachten uit zoals de bananenpakken. De strijd der seksen , de bekendste en meest typische strijd ooit. En bewijs zo voor eens en voor altijd wie dan toch het sterkste geslacht is. Jongens tegen de meiden spel, strijd der seksen ! De Jongens, of toch de Meisjes?


Tijdens deze spelshow gaan de jongens kijken wat ze nu daadwerkelijk weten over de andere seksen , de meiden. Waar verblijven, recreëren wordt. O jawel, uw feest wordt goed op gang gebracht met onze versie van De jongens tegen de meisjes. De verschillen tussen de geslachten zijn ontzettend groot en daarom hebben wij de Mannen tegen de Vrouw quiz ontwikkeld.


Ga de eeuwenoude strijd der seksen aan! De ingrediënten: inleven in het andere geslacht, lol en fanatisme. Alles in een draaiboek: De digitale draaiboeken bevatten alle bestanden die nodig zijn om je thuisfeest, themafeest, kinderfeestje, familiefeest, vriendenfeest of personeelsfeest zelf te kunnen uitwerken. Ga met je collega’s de eeuwenoude strijd aan: de jongens tegen de meisjes!


Worden de vrouwen winnaar of zijn het de mannen die deze ‘ strijd der seksen ’ winnen? Gegarandeerd fanatisme tijdens deze spelshow! U kunt deze show spelen vanaf € 1p.


Met de Ik hou van Holland quiz beleef je een gezellige en vooral komische middag of avond. Onder leiding van een echte quizmaster, een mooi decor en toepasselijke outfits zal het geheel compleet zijn in het centrum van Alkmaar, dichtbij de kaasmarkt en de Watertoren. In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het mannenteam tegen het vrouwenteam, daar gaat het om.


Hoe goed kennen zij elkaar? Durf jij je vader, collega, vrien of vriendin uit te dagen in deze strijd der seksen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts