maandag 24 augustus 2015

Quizvragen dieren

Vragen en antwoorden over dieren. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. Van welke dieren is een zomp de voederbak:. Nieuwe dieren quizvragen Weet je zelf nog leuke dierenvragen om bij de quiz te plaatsen?


Quizvragen dieren

Stuur de vragen op via het contact formulier. Vinden wij de quizvraag goe dan zullen wij deze er snel bij plaatsen. De bekendste zijn de slakken en de inktvissen. De meeste leven in de zee. Het lichaam van de dieren bestaat uit delen : de voet, het lichaam en een soort mantel eromheen.


Meestal hebben de dieren er nog een schelp om heen. De studie die zich bezighoudt met deze dieren wordt malacologie genoemd. Welke dieren brengen de ziekte Malaria over:. Deze kortharige kat stamt uit een oorsprong van ongeregistreerde effen grijsblauwe huiskatten, Siamezen en dieren uit het Oosten. Ze valt op door de bijzondere zachte vacht, levendig groene ogen en elegantie.


Van dit ras heb je ook nog een witte en zwarte variant, hoewel de exmplaren op de foto het vaakst voorkomen. Welk kattenras zoeken we hier? Bekijk hier quizvragen over dieren.


Tenzij anders vermel is de tekst beschikbaar onder de Creative Commons by-nc-sa Licentie, aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Sommige dieren waarvan we dachten dat ze uitgestorven waren, duiken na 1jaar plots weer op. We zullen het effectieve getal nooit te weten komen, maar het staat vast dat er vele verschillende dieren op aarde aanwezig zijn. Wij geven jouw de mogelijkheid om je kennis over enkele van deze dieren te testen op quiznet.


Hieronder vind u een aantal dieren quizvragen. De quizvragen zijn zeer gevarieerd. Makkelijke en moeilijke vragen en zelfs een strikvraag met een beetje humor. Organiseert u een dierenquiz dan mag u deze vragen natuurlijk gebruiken.


Deze website maakt gebruik van cookies, door de website. Trage dieren : Als je kijkt naar de absolute topsnelheid die een bepaalde diersoort kan halen, wat zijn dan de TRAAGSTE dieren op de volgende lijst? Waarvoor dient een winterslaap bij dieren ? Wanneer het koud is, moeten dieren veel energie investeren om niet onderkoeld te raken. Door eerst reserves op te bouwen en nadien een winterslaap te houden, hebben ze een grotere kans op overleving.


Ze zijn immers veel minder actief en verbruiken minder energie. Ook kinderen vinden quizzen leuk. En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten!


We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen. Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,.


Quizvragen dieren

Ze eten vooral fruit aangevuld met bladeren, noten, schors en stengels, maar ook dierlijk materiaal als insecten en vogeleieren. Volwassen mannetjes jagen zelfs soms in groepen op kleine dieren , waaronder kleinere apen, jonge antilopen, zwijnen en vogels. Er zijn heel veel dieren op de wereld. Wie weet ken je er wel meer dan je denkt. Gelukkig heb je vier hulpmiddelen die je kan gebruiken.


Op een leuke manier jouw dieren kennis uitbreiden. Ben jij een echte dierenliefhebber en weet jij alles over dieren ? Maak nu onze gratis dieren quizvragen. Hoeveel dieren ken jij? Test je kennis en kom erachter hoeveel dieren jij kent. Kijk goe denk na en voltooi de quiz!


Quizvragen dieren

Het is een tandwalvis behoort die hoort tot de familie van de echte dolfijnen. Het dier zwemt, springt uitstekend en heeft een groot leervermogen. Zijn Latijnse naam is Tursips truncatus. In deze aflevering koos ik als onderwerp bekende dieren zowel in fictie als in de realiteit.


Test nu je kennis aan de hand van deze quizvragen met meerkeuzevragen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts