dinsdag 25 augustus 2015

Kerstmarkt 2019 europa

Kerstmarkt 2019 europa

Kerstmarkt overzicht met kerstmarkten in o. Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Proef de kerstsfeer en laat je inspireren op een kerstmarkt in o. Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt ! Er is een heel mooi sprookjesbos en winterlandschap. Met haar ongeveer 2houten chalets kunnen we niet anders dan constateren dat de Brusselse markt enorm groot is. Ieder jaar is er weer een gevarieerd kerstmarkt programma. De kerstmarkt van Trier is een relatief kleine kerstmarkt.


De sfeer is nostalgisch en authentiek. De markt heeft leuke kraampjes waar je nog echte leuke kerstcadeaus kunt kopen zoals handgeblazen glaswerk, keramiek of houten speelgoed. Om een leuke kerstmarkt te bezoeken, hoef je de grens niet over te steken.


Een van de meest bijzondere kerstmarkten van Europa is zonder twijfel die van Valkenburg. Deze kerstmarkt vind je namenlijk in een grot, wat zorgt voor een extra speciale sfeer. Klik hier voor meer informatie. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Je vindt hier ook informatie over wat er te doen is of waarom een bepaalde kerstmarkt de moeite van een bezoek waard is.


Kerstmarkt 2019 europa

Ook dichtbij zijn er leuke bijzondere kerstmarkten. Nederlandstalige website over kerstmarkten. Een nog relatief nieuwe kerstmarkt in Europa vind je in Edinburgh. Dat zou je overigens niet zeggen hoor als je tijdens de kerstperiode door Edinburgh wandelt.


Er wordt veel zorg en aandacht aan besteed. Deze markt is een van de oudste in Europa en al jaren de beste van Frankrijk volgens EBS. Bezoek de kerstmarkt in Antwerpen.


Kerstmarkt 2019 europa

Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Speciaal cultureel programma wordt ook voorbereid. Op de Noorse kerstmarkt in de Noorse kerk in Rotterdam kun je allerlei producten uit Noorwegen kopen, zoals kerstspullen, handwerk, truien, sieraden en culinaire specialiteiten.


De laatste keer dat ik er was, stond er zelfs een meneer die oorbellen van elandenkeutels verkocht! Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra magisch wanneer de gezellige kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein de toon zetten. De grootste kerstmarkt van België vind je in Brussel, ook wel het centrum van Europa genoemd. Kom de winter sfeer proeven in Utrecht!


In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, de ultieme kerstsfeer ervaren. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd. Spittelberg is de tweede grootste voetgangersgebied in de stad en het bieden verschillende activiteiten gedurende het hele seizoen. Openingstijden zijn nog niet bekend. En dan zijn ze ook nog uitgeroepen tot de grootste overdekte kerstmarkt van Europa ! Let op de gigantische kerststal van zand in de ondergrondse kathedraal.


Tip, combineer een bezoek aan de kerstmarkt in Knokke met een bezoek aan de kerstmarkt in Oostende en de kerstmarkt in Brugge, want daar rij je. Vanaf half november is de kerstmarkt geopend. Je vindt hier talloze kraampjes en vele stalletjes waar je van punch, geroosterde kastanjes en trockenfleisch kunt smullen.


Bijkomen van de drukte op deze gezellige kerstmarkt in Wenen doe je tijdens een wandeling in het naastgelegen Rathauspark. Ze brengt een combinatie van lekker proeven, veel beleven en fijn shoppen. In Leipzig pakken ze met kerst groots uit. Met meer dan 3stalletjes behoort de kerstmarkt in Leipzig dan ook tot een van de grootste kerstmarkten in Duitsland. De stad heeft een prachtig centrum en is erg leuk voor een stedentrip met kerst.


Marché aux poissons - Brussel. Deze kleine, romantische kerstmarkt is er dit jaar voor de vierde keer bij. Er komen vooral buurtbewoners die gezellig rond het vuur zitten.


Punsch en hapjes komen vooral van lokale producenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts