woensdag 5 augustus 2015

Kbc zonder afspraak

Tik rechts op Afspraak. Gebruik de pijltjes om een ander kantoor of een latere dag te kiezen. Kies de datum van je afspraak. Swipe naar beneden om meer mogelijke. Duid daaronder een tijdstip aan.


De geheime code van vijf cijfers op je tablet is bovendien even veilig als de kaartlezer. Je kunt alleen inloggen met de geheime code die je zelf kiest en registreert. Buiten onze kantooruren helpen we je ook graag verder, na afspraak.


Heb je vragen of wil je direct een verzekering afsluiten? Contacteer ons telefonisch of via e-mail. Alle prijzen zijn btw inclusief.


Ook zorgen we voor een vlotte afhandeling van je opgelopen schade, zonder stress. KBC -verzekeringspartner. Voor jouw schadegevallen kan je rekenen op een vlotte en correcte afhandeling. Als je doorgaat met het gebruik van onze website zonder de instellingen te wijzigen, ga je akkoord.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. U kunt het gebruik van cookies later nog wijzigen en uw voorkeuren aanpassen. Je bent tijdens onze kantooruren altijd welkom zonder afspraak.


Zo garanderen wij steeds een snelle en vakkundige opvolging van jouw dossier. We zorgen voor een vlotte afhandeling van de opgelopen schade, zonder stress. Hebt u vragen of wil u direct een verzekering afsluiten? Tijdens onze kantooruren kan u gewoon even binnenspringen zonder afspraak of ons telefonisch contacteren. We helpen bovendien op een vlotte manier jouw schadegevallen te regelen, zonder stress.


Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak of maak een afspraak na de kantooruren als dit je beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie past. Kantoor Van Durme, Verbonden agent, ondernemingsnr.


De meeste loketten in het stadskantoor werken op afspraak. Afhalen kan meestal zonder afspraak. Bekijk openingsuren stadskantoor. Aalbekeplaats heeft er vanaf donderdag een nieuwe horecazaak bij. We zijn een aperitief en koffiebar met kwalitatieve hapjes”, zegt.


Tegenwoordig kan men een afspraak maken bij een specialist, zonder een verwijzing van de arts. Het doel is het mogelijk maken van een snellere aanpak van klachten, die met een specialist te behandelen zijn. Wanneer iemand zich, zonder verwijzing, meldt bij de specialist vindt er eerst een screening plaats. Wanneer de specialist vindt dat de klacht door hem goed te behandelen is zal hij een afspraak maken of zonodig direct behandelen. Met instemming van de patiënt zal de huisarts van het in behandeling nemen op de hoogte worden gesteld.


Op deze pagina zie je een overzicht met de openingsuren van KBC. Er is enkel raadpleging op afspraak. Deze gaan dagelijks door, behalve op donderdagnamiddag.


Avondraadpleging (18u- 20u30) is er op maandag, dinsdag en donderdag. Een afspraak maken in een ING-kantoor is makkelijk en snel: raadpleeg rechtstreeks de online agenda van een van onze medewerkers en kom langs wanneer het u past. Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen.


Kbc zonder afspraak

We zijn hebben kantoren in Vilvoorde, Zemst, Machelen en Grimbergen. De kantoren staan uiteraard in nauwe verbinding met elkaar. Op deze site vindt u alle praktische informatie en nieuwtjes over ons kantoor en het ruime aanbod aan verzekeringen.


Ja, Monsieur Pneus maakt hier een punt van! Kom op het tijdstip dat u past, zonder afspraak , en wij zullen u zo snel mogelijk helpen. Onze talrijke montagepunten en onze teams van experts garanderen een snelle, vlekkeloze dienst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts