woensdag 26 augustus 2015

Chalet ardennen 2 personen

Bei uns findest Du garantiert die passende Ferienwohnung für Deinen Traumurlaub. Holidu vergleicht mehr als Mio. Angebote um immer den besten Preis für Dich zu finden. Jetzt vergleichen und buchen! Ontdek de grotten van Hotton en het kleinste stadje ter wereld Durbuy.


Op deze pagina vind je huizen in al deze vier regio’s. Deze accommodatie geschikt voor personen is van alle gemakken voorzien. Vakantiehuizen voor tot personen.


In de lijst worden ook grotere huizen weergegeven, deze woningen zijn dan wat ruimer maar best gezellig met minder personen. Romantisch vakantiehuis in Houffalize voor personen Nood aan een ontspannen rustig en romantisch weekend in Houffalize , in de provincie Luxemburg ? Ardennen met jacuzzi huren. Deze charmante herdershu t, middenin het bos, is de perfecte getaway voor twee romantische zielen. Het chalet is geschikt voor tot personen.


Chalet ardennen 2 personen

Ook in ons chalet bent u met meerdere honden welkom en vindt u opgemaakte bedden, handdoeken, biabedden voor de honden, water en etensbakken en hondenhanddoeken. Dit sympathieke houten chaletje ligt middenin de bossen, aan de rand van het enorme reservaat Les Hautes Fagnes, en vlakbij de Fcircuit van Spa Francorchamps. Chalet Sourbrodt (Waimes) personen. Niet alleen telt het de enige skipistes van het lan maar de een vakantiehuisje huren is ook een vaak gekozen optie om oud en nieuw door te brengen met familie of vrienden.


In de omgeving kunt u diverse buitenactiviteiten ondernemen, zoals golfen, fietsen en paardrijden. Luxe chalet te huur met sauna jacuzzi. Dit chalet wordt omringd door 85. Buitengewoon chalet in Houffalize voor personen. Dezelfde luxe en wellness in een ander design, voor groot en klein.


Chalet ardennen 2 personen

Terug voor personen , en bovendien is ook uw trouwe viervoeter hier welkom ! Ze zijn dunbevolkt met hier en daar gemoedelijke dorpjes. Een geheel vrijstaand paradijsje voor personen , verstopt in de heuvels rond het kasteeldorp Villers St. De veranda aan de voorzijde van het chalet maakt het compleet. Op slechts een korte afstand van Nederlan Duitslan Luxemburg en Frankrijk en met een mooi afwisselend landschap. Oude dorpjes gaan over in grote steden en wisselen elkaar af met prachtige bossen, kabbelende riviertjes en weidse uitzichten.


De woning beschikt over grote zuidelijk gelegen terrassen met het nodige meubilair en over een grote parking voor uw wagens. U geniet hier van een volstrekte privacy, geen vakantiepark! Enkele mogelijkheden van chalets te vinden in het menu. Met personen naar stavelot in een vrijstaande chalet heerlijk van de mooie omgeving genieten.


Chalet ardennen 2 personen

Aantal honden: honden,. De chalet is geschikt voor tot personen. Een lekkere vakantie in een vakantiehuis, gîte, (luxe) villa, groepshuis of kasteel ? Lekker mountainbiken, boogschieten of fietsen op een elektrische fiets ? Een springkussen, maxi spellen of zeskamp op uw vakantieadres ? Prachtig chalet voor personen met slaapkamers in het schitterende buitengebied van Durbuy op enkele kms van golfbanen en diverse outdoor mogelijkheden. De moderniteit van de woning zal u zeker bevallen. Vrijstaand chalet Durbuy personen , haar tuin, hond.


Je vindt ook een uitstekend niveau van comfort voor een geslaagde vakantie in de buurt van Somme-Leuze. Deze aangename woning, midden in een typisch Ardeens dorp, is ideaal om samen te komen met familie of vrienden. De gezellige inrichting en de grote tuin zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts