donderdag 27 augustus 2015

Cjg houten

Activiteiten van het Jongerenwerk Tijdens de herfstvakantie worden er verschillende activiteiten georganiseerd! Kijk voor meer informatie op de Flyer van het jongerenwerk en geef je op! Staat uw antwoord niet op de website, dan kunt u een bericht achterlaten en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. CJG Houten , Houten , Netherlands.


Iedere gemeente in de regio Utrecht heeft één of meer consultatiebureaus. Hieronder vindt u de adressen van consultatiebureaus in de gemeenten: Houten , IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden. Bij het Centrum voor Jeugd en gezin ( CJG ) kunnen ouders en jongeren terecht met hun vragen over. Sportpunt Houten Sportpunt Houten vindt het belangrijk dat elke inwoner van Houten kan sporten én bewegen.


Wij leveren dan ook graag een bijdrage aan de vitaliteit van onze inwoners door iedereen in beweging te krijgen én te houden. In Houten zijn verschillende verenigingen voor het jeugd- en jongerenwerk. Voor jongeren is er sociaal-cultureel jongerenwerk, georganiseerd door van Houten co.


Zij organiseren een breed scala aan activiteiten in jongerencentrum Enter en werken met groepen jongeren op straat. Het CJG maakt samen met ouders een plan: wat kunnen zij doen als Jim weer eens te laat beneden is? Hoe kunnen zij per situatie reageren. Ouders kunnen hier dan zelf mee aan de slag. Na een periode maakt het CJG een afspraak bij Jim thuis om te horen hoe het in de afgelopen periode is gegaan en of het gedrag van Jim positief is veranderd.


Kom langs bij het CJG op de P. Inloop- en telefonische spreekuur opvoedadviespunt iedere maandag (muv schoolvakanties) van 13. Informatie over de opvoeden, vaccinaties, de gezondheid en het gedrag van kinderen van - jaar en de rol die de jeugdgezondheidszorg daarbij speelt. Dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin ( CJG ). Het CJG beschikt onder meer over een orthopedagoog die zowel met de professionals, leerkrachten en met u kan meedenken. De sociale kaart helpt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag.


Met diensten op het gebied van wonen, zorg, welzijn, jeugd en gezin. Straf is best een lastig onderwerp. De meningen zijn erover verdeeld. Vooral over wanneer straffen over de schreef gaan en het meer begint te lijken op mishandeling. Hier vindt u informatie voor inwoners en professionals over de zorgaanbieders een contract hebben met de gemeente Houten.


Ook vindt u hier het zorgaanbod van informele organisaties op het gebied van opvoeden, opgroeien, gezondhei zorg en welzijn, werk en inkomen. Breed aanbod van (tuin)hout met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Kom voor deskundig advies langs in onze winkel, of laat producten bij u thuisbezorgen. Deze kinderen kunnen een dagdeel extra naar de peuteropvang met subsidie van de gemeente.


Cjg houten

Een dagdeel extra peuteropvang betekent uur extra spelen, leren en ontwikkelen. Heeft uw kind een VVE-indicatie ontvangen van het CJG ? Dan verzoeken wij u dit aan ons te melden. Hoe fantastisch is de input van de leerlingraad voor een nieuwe directeur! Vandaag mochten zij sparren met de bestuurder van onze stichting. Over houten speelgoed hoef je je ook geen zorgen te maken.


Uit onderzoek is gebleken dat het geverfde houten speelgoed dat in Nederland wordt verkocht niet schadelijk is. Wat is veilig speelgoed voor baby’s? Verantwoordelijk voor de aansturing en de ontwikkeling van het CJG in Houten. Verbinden en samenwerken met ketenpartners (GG Sociaal Team, scholen, welzijn etc.).


Cjg houten

Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling. Want misschien heeft u vragen over het opvoeden en opgroeien van uw kinderen, of zoekt u. Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis. In het Kenniscafé van het Centrum Jeugd en Gezin ( CJG ) stonden deze keer de registratie in het kader van de Jeugdwet en de rol van beroepsverenigingen op het programma.


Bekijk het profiel van Bernadette K. Eén gezin één plan is een nieuwe werkwijze en is gebaseerd op de tien principes van het Wraparound proces zoals gebruikt wordt. LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Bernadette K.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts