maandag 10 augustus 2015

Iphone resetten zonder apple id

Iphone resetten zonder apple id

Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Deze modus kan u helpen om iOS eenvoudig updaten. Het is dus erg vervelend als je “je wachtwoord” niet meer kent. Deze tip legt uit hoe je je toestel herstelt bij tweedehands verkoop. Cloud lock verwijderen.


Je bent hier aan het juiste adres om een vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen. Ter beveiliging stellen we je een aantal vragen om te verifiëren dat jij de eigenaar van deze account bent. It’s called iMyFone LockWiper.


The best one is iMyFone iOS System Recovery for several reasons, some of which include the following. To do this you must take the following steps. Misschien moet je wat beter na denken voor dat je iets post. Kennelijk heb je geen ervaring met deze ziekte.


Een vergeten wachtwoord voor een iOS apparaat opnieuw instellen. Er zijn weinig dingen irritanter dan een vergeten toegangscode. You’ve come to the right place to reset a forgotten password. For your security, we’ll ask you a few questions to verify that you’re the owner of this account. In dit artikel zetten we drie tips op een rij om hem te herstellen.


Ontgrendel je apparaat en open de app Instellingen. Apple ID wachtwoord vergeten. Soft reset of een hard reset? Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat je de iPad moet resetten.


Als je iPad wat trager is dan normaal, of apps niet zo vloeiend lijken als ze behoren te zijn, kan het helpen de iPad opnieuw op te starten. Hoe kun je de code vinden? Maak een back-up via iTunes.


Ik zorg dat hij ten minste voor is opgeladen, zodat ik niet het risico loop dat hij halverwege het proces uitvalt. Opnieuw opstarten kan een oplossing zijn, maar helaas niet altijd. Wanneer uw telefoon echt ‘bevroren’ is, zit er soms niets anders op dan het apparaat te resetten. Dan is deze vergrendeld en zijn alle gegevens gewist.


Iphone resetten zonder apple id

Het is belangrijk om de toegangscode te verwijderen en het apparaat te herstellen. De enige manier om het op te lossen is om het te resetten. Ook is het handig om de iPad te resetten als.


Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Het daadwerkelijke display is kleiner.


Iphone resetten zonder apple id

Ga vervolgens naar ‘InstellingenAlgemeenStel opnieuw in’ en tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Zonder wachtwoord kan je helemaal niets met de. Voer uw voornaam, achternaam en e-mailadres in. Als u het verkeerde e-mailadres opgeeft, kunt u het opnieuw proberen met een ander adres.


De e-mail die is ingesteld bestaat niet meer en de antwoorden op de controle vragen weet ik ook niet meer. Klik op de Instellingen drop - down menu. Je kunt dan meteen een nieuwe toegangscode kiezen. Hola, Ik wil graag mijn IPad resetten.


Hij heeft al een paar jaar stilgelegen en wil er graag weer eens wat mee werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts