donderdag 27 augustus 2015

Deel van de week

Deel van de week

Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Tsjaikovski`,`Zijderups` of `September`. Zitten is het nieuwe roken en beweging is het medicijn. Op initiatief van de dienst orthopedie van AZ Delta slaan verschillende partners uit Roeselare en omstreken daarom de handen in elkaar.


Tijdens de 3de editie van Week van de Beweging kan je deelnemen aan verschillende gratis activiteiten rond sport en beweging. Je mag het mailen naar: Inge. Allard Kalff duikt samen met Andreas in de hightech aan boor de rij-eigenschappen én de trekcapaciteiten van de auto, want Tom heeft stiekem een joekel van een boot achter de Focus gehangen… Dat en heel veel meer, zie je deze week in de eerste aflevering van de Autowereld Zomerspecials, zondag juni om 17:bij RTL zaterdag juni om.


Deel van de week We hebben cryptogrammen gevonden. Een belangrijk onderdeel van werk zijn je collega’s. Wanneer je geen werk hebt, kun je bij het gebrek aan collega’s gemakkelijk eenzaam worden. Investeer tijd in het ondernemen van leuke, ontspannende activiteiten en dan vooral met met andere mensen.


Schrijf je hier in voor de Warmathon. Tijdens De Warmste Week kan je opnieuw rondjes lopen voor een goed doel dat jou nauw aan het hart ligt. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Neem dan van tot en met november deel aan de Week van de Gezondheid in het Herman Teirlinckgebouw.


Aan de hand van verschillende activiteiten vind je inspiratie om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zowel op als naast het werk. Deal van de week speurt, deal van de week vindt en deal van de week selecteert de beste deals voor jou! Niet meer alle sites bij langs om de deals te vinden, alles op één site bij deal van de week ! Donderdag trekt een koufront over het land waarachter het kwik in een keer een graad of naar beneden dendert. Het tweede deel van de week wordt daarna gekenmerkt door een licht wisselvallig weer met maxima rond of net onder graden, en een wisselende bewolking.


Deel van de week

Aan de Week van de Brusselse Thuislozenzorg nemen zowel Nederlandstalige als Franstalige diensten deel. Iedereen kan zich dus uitdrukken in het Nederlands of het Frans. Veel topatleten vieren de feestdagen niet gezellig met vrienden en familie in Nederlan maar in een ver oor waar ze hard aan het trainen zijn. Zo konden we vorige week lezen dat Sanne Wolters-Verstegen de kerstdagen in Zuid-Afrika doorbracht.


Je kan bijna niet meer om De Zeven Zussen-serie heen. De serie is ongekend populair, ook onder onze lezeressen. Er is namelijk massaal gestemd op het eerste deel van deze serie voor de Chicklit. Met het volgende mini-stappenplan werk je direct aan jouw succes én zelfvertrouwen!


AZ en Willem II leveren allebei twee spelers af, terwijl er slechts één speler van een club uit de traditionele topdrie in staat. Dat is mede te danken aan Remko Pasveer. De gemeente zet zich deze week extra in om inwoners bewust te maken van de veiligheid in de gemeente Uden.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als fietsendiefstal, woninginbraken. Sparta Rotterdam doet het met twee afgevaardigden ook prima. Lisandro Martínez liet wederom zien een aanwinst te zijn voor de defensie van Ajax, waar ook Nicolás.


Deel van de week

Het centrum van een krachtig hogedrukgebied ligt maandag en dinsdag boven de Noordzee en trekt in de tweede helft van de week langzaam naar Scandinavië. Deze week bracht een deel van de bemanning van zowel Zr. Evertsen als de Britse HMS Duncan een bezoek aan HMCS Toronto voor een tour door het schip. Zij varen samen als onderdeel van Standing Nato Maritime Group (SNMG2). Schepen van SNMGvoeren samen operaties uit.


Met dit weer is het tegenwoordig nergens beter dan thuis op stal. Het was lang droog dit najaar, maar eenmaal het begon met regenen, hield het niet meer op. Het was dus een beetje zoeken naar een gepaste dag om maïs te hakselen.


Uiteindelijk hadden we zondag geluk. Schakel de selectievakjes uit voor de dagen die geen deel uitmaken van de werkweek. De eerste dag van de week wijzigen. Klik in het menu Hulpmiddelen op Opties.


Selecteer onder Werkweek in agenda, in de lijst eerste dag van week de dag die voor de volledige week en de werkweek geldt. Joke zorgt voor kleine momenten van geluk. Vandaag bakt ze pannenkoeken op de palliatieve afdeling van het Jessa Ziekenhuis en Marjan van het Wit-Gele Kruis neemt ons mee op ronde.


En niemand minder dan Hans Van Alphen mag deze week geluk brengen, sportief geluk. Deze belangrijke verbinding maakte van de Metropoolregio Amsterdam een industriële topregio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts