woensdag 12 augustus 2015

Facebook messenger vinkje blijft wit

Dit wordt weergegeven dankzij bolletjes bij de berichten. In deze tip lees je wat elk bolletje betekent. In messenger staat naast het bericht een grijs cirkeltje met een grijs vinkje. Ik kan alleen iets terugvinden over blauwe vinkjes. Wanneer iemand met wie je een gesprek hebt, een chatbericht ziet dat je hebt gestuur wordt dit gemarkeerd als bekeken.


Wanneer je t internet uitzet oftewel wanneer daar dus geen verbinding mee is blijft het bolletje wit. Het bericht komt dan niet aan. You can share your username or link with people or publish it (ex: business cards, Instagram profile) to help them start a conversation with you. You must to continue.


Een wit rondje met een v, in plaats van een blauw bolletje. Nu ken ik de betekenis van de rondjes: Vorige berichten van een paar dagen daarvoor kwamen vrijwel direct aan en werden ook meteen gelezen en beantwoord. Bovendien kan een bericht zich na ontvangst vanzelf verwijderen. Het is alweer een tijd geleden dat WhatsApp de blauwe vinkjes introduceerde. Niet iedereen was hier even blij mee en om die reden werd het later mogelijk om de blauwe vinkjes uit te zetten.


En als de ander geen messenger apart heeft op zijn telefoon kan ie alleen berichtjes lezen op een pc of laptop. Of gewoon even bellen ofzo? Madrid (Madri Spain).


En de laatste tijd is deze enorm gegroeid qua gebruikers. Om echt de interactie aan te gaan met klanten. Instantly reach the people in your life—for free. Chat tab lets you quickly access all your messages. People tab helps you find friends, both new and old.


The text generally reads something like, “It’s you” or “its your video. Hallo Ik stuurde een bericht naar iemand via messenger maar nu blijft naast die naam een leeg blauw cirkeltje staan. Geen blauw bolletje erin.


Heb je recent nog een berichtje gehad van deze persoon, dan ben je waarschijnlijk niet geblokkeerd. Als je deze niet kunt vinden terwijl jij bent ingelogd is het mogelijk dat je geblokkeerd bent. How do i look at the chat history between me and a person wh.


Who can tag me and how do I know if someone tags me on Faceb. Blauwe vinkjes in WhatsApp tonen aan de afzender wanneer jij een bericht hebt gelezen. In dit artikel lees je hoe jij de blauwe vinkjes kan uitzetten.


Als je bericht maar op één vinkje blijft staan kan dit het volgende betekenen: De andere telefoon is mogelijk uitgeschakeld of de batterij van de telefoon is leeg. Helaas zijn er weleens contactpersonen die té praterig of simpelweg vervelend zijn. Dit is van de messenger en facebook van mijn vriendin die ik nu moet bijhouden ivm haar zakenreis.


Zij heeft minder de tijd maar wel toegang er toe. Elke keer als ik zo’n berichtverzoek ontvang staat er een ‘1’ achter berichtverzoeken. We bellen minder en spreken elkaar massaal via de app WhatsApp. DroidApp zet voor jou handige WhatsApp tips op een rij die je zeker moet weten.


Iedereen die iOS al jaren gebruikt zal dit waarschijnlijk weten, maar we krijgen regelmatig nog de vraag wat het verschil is tussen de groene en blauwe tekstballonnen in de berichten applicatie. Scott ziet dat steeds meer mediabedrijven over gaan op het vertellen van een verhaal via chat. Het lijkt bijna zeker dat de omstreden blauwe vinkjes in WhatsApp binnenkort uit te schakelen zijn.


Facebook messenger vinkje blijft wit

Een vermelding van een soortgelijke optie is opgedoken in de vertaalomgeving van de populaire. De chatbot is onder meer ontwikkeld om doelgroepen te bereiken die via andere platforms niet (meer) te bereiken zijn. Sinds januari is NOS Update live. Als je een bericht hebt verstuurd verschijnt er standaard één groen vinkje.


Wanneer deze persoon online komt en jou bericht gelezen of gezien heeft, komt er automatisch een tweede groene vinkje bij te staan. Dit houd dus in dat diegene jou bericht gelezen heeft, en om dat moment online is geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts