maandag 3 augustus 2015

Prijs assistentiewoning huren

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Als uw gezondheid plots achteruit zou gaan of al aan het achteruit gaan is, wat natuurlijk niet te hopen is, kunt u nog gewoon in uw eigen assistentiewoning blijven wonen. Wacht niet tot uw situatie verergerd en een woonzorgcentrum aangewezen is. Te koop: erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park.


Prijs assistentiewoning huren

Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. U WILT HUREN Van wie U kunt een assistentiewoning huren bij een private verhuurder, een sociale huisvestingsmaatschappij of bij OCMW Gent. U bent in dat geval niet zelf eigenaar van de assistentiewoning. Prijs Wanneer u een assistentiewoning huurt, betaalt u een dagprijs. Bij Senior Homes geniet u van een betaalbare woning die heel wat meer luxe en comfort biedt dan een gewoon appartement.


Daarnaast geniet u in onze residenties van volledige vrijheid en 1 zelfstandighei met ondersteuning waar nodig. Andere termen, zoals serviceflats, zijn niet officieel. Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest. Zijn er winkels in de buurt? Onze bedoeling is een zo gevarieerd mogelijk aanbod te doen van hulp- en dienstverlening, rekening houdend met enerzijds de prioriteiten van onze bewonersgroep en anderzijds steeds de keuzevrijheid van onze senioren respecterend.


Wonen tussen mensen van ongeveer dezelfde leeftijd stimuleert de sociale contacten. Huren assistentiewoning Met een huurprijs vanaf 2euro per dag, inclusief de vaste diensten voor persoon, kan je komen wonen in één van de prachtige flats. Dit type assistentiewoning bestaat uit een. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Vlaams-Brabant.


Eigendom of financieel recht? Een assistentiewoning (ook wel ‘serviceflat’ genoemd) is een plaats waar senioren volledig zelfstandig kunnen wonen. Een erkende assistentiewoning is een interessante aankoop. U koopt niet enkel een kwaliteitsvolle woonst voor u, uw partner of uw ouders, maar geniet ook van heel wat extra voordelen.


Wat u nodig hebt, verandert doorheen de tijd. Misschien wilt u compacter gaan wonen, zodat u minder werk heeft in het huis. Alles op dezelfde verdieping, handig.


Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. U leeft bovenal zelfstandig en kiest zelf in welke mate onze medewerkers u helpen. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je aan de slag kan gaan met beleggen in deze woonvormen. De assistentiewoningen hebben meerdere voordelen, zo ligt de zorgsite naast het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Gent, op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Gent en omgeven door prachtige tuinen om nog meer tot rust te komen.


Een verblijf in een assistentiewoning lijkt op het eerste gezicht een heel stuk goedkoper, de gemiddelde prijs in West-Vlaanderen bedraagt euro per dag voor een eenkamerflat, maar in de prijs van de meeste woningen zitten enkel de absolute basisvoorzieningen inbegrepen zoals de huur, de verzekeringen en de permanentie. Bovendien is de grootte van de flat van belang. Je hebt de mogelijkheid om een kamer te huren in een van de serviceflats, maar het is daarnaast mogelijk deze aan te schaffen. De kosten van een serviceflat zijn onder andere sterk afhankelijk van het aantal diensten dat er beschikbaar is.


Wordt uw huis stilaan te groot? Zoekt u meer sociaal contact? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is?


Prijs assistentiewoning huren

Wilt u uw kinderen ontlasten? Wat mag je verwachten van een assistentiewoning ? Deze publiekscampagne moet een antwoord bieden op de vragen die hieromtrent bij de burgers leven. Voor wie zijn ze bestemd? Bent u nog niet direct toe aan een assistentiewoning ? Wij zorgen in tussentijd voor een gratis zorgeloze verhuur, met opbrengsten vele malen hoger dan op de spaarrekening.


Als u klaar bent kan u de assistentiewoning met zekerheid zelf betrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts